MENÜ

Kilit nokta orta saha

Abone Ol Google News

Trabzonspor çarşamba gecesi İstanbul’da kaldırdığı Süper Kupa’yı müzesine bırakıp, moral ve coşkusunu bu kez yanına alıp yeniden İstanbul’a gelmiş oldu...Abdullah Avcı sonrası bambaşka bir takım var artık. Kazanılan puanlar ve buna bağlı olarak yükselen özgüven, kupa ile ara ödülünü de almış oldu. Ligin liderine karşı deplasmana gelirken yaşanan bu süreç şartları eşitledi diyebiliriz.Trabzonspor hafta içi maç yaptı yorgun, Beşiktaş ise dinlendi yorumları elbette yapılabilir. Ancak ligimizin mecburi ve garip ritmi düşünüldüğünde, Trabzonspor için hafta içi maç yapmak pekala avantaj bile olabilir.

Haberin Devamı

Artısı gelişen oyun...

Beşiktaş takımı, güçlü ve alternatifli orta sahası ile çıktıkları karşılaşmaların neredeyse tamamına yakınında baskın taraf. Trabzonspor’un orta alanda bu baskıyı kırması ve üstünlüğü alması lazım. Bordo-Mavililer gelişen oyunu ile herkesin dikkatini çekiyor. Futbolcu kalitesi de Berat ve Bakasetas’ın katılımıyla yükselince güçlü oyun, güçlü oyuncu birlikteliği Trabzonspor’u ligde iddialı düşüncelere itiyor.

Haberin Devamı

Nwakaeme’ye dikkat

Nwakaeme ile Rosier eşleşmesi sonuca tesir edebilir. Ya da Serkan ve Rıdvan gibi gençlerin eşleşmeleri...Kanaatimce orta alanlar belirleyici unsurlar olacaktır. Ve tabii bu tip büyük maçlarda kalecilerin performansları da kilit noktadır. Uğurcan Çakır ve Ekuban Trabzon adına maçın öne çıkan isimleri olabilir.

YORUM YAZ