MENÜ

Korkmuşlar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kalli, Leverkusen’den korkmuş, Skibbe de Galatasaray’dan. Lüzumundan fazla dengeli başladılar. Topu kazanan, kuyumcu hassasiyetinde tartıyor. Etkili ve baskın olan taraf Galatasaray. Hücum çok, gol vuruşu yok. Kalp para misali harcıyorlar.
Topal’ın, mopal da olsa şutları ısıttı oyunu. Karan’ın soldan ani çıkışı ve vuruşu da, Adler’i. İyi çıkardı. Sağdan geliyor Cim Bom ve Karan, ardından Ayhan dokunamıyor. Ulaşabilseler ‘çıt’ gol. Arda’nın mükemmel saldığı toplar var ama Alman savunması uyumuyor! Tatlı tatlı yağan kar altında, bir de gol kaptırabilse Galatasaray.
Her şey aklıma gelirdi de, futbolda Alman’ı fizik güçle pes ettirebileceğimiz gelmezdi. Servet, Emre, Topal olmaz zannedileni becerdi. ‘Made in Germany’ transfer rekortmeni Kiesling dahil, hepsi sindi vallahi.
Leverkusen küçük şehir, küçük hesap yapmışlar. Tipik ‘beraberliğe yatalım’ futbolu. Cim Bom ne yapıp yapmalı ve bu planı bozmalıydı. Küçük şehrin yarısı yıkık stadında, büyük işler çıkartabiliyorlar çünkü. Bunlar evde kurt, dışarıda kuzu.
Topal’ın uzun topu, Arda, Şükür’e ve ondan bomboş Karan’a... Ama o son anda ağır saha ve yine Adler. Bu arada orta alan yoruluyor, adam kaçırıyor. Kalli mi? Bakıyor. Nihayet teber! Şey Balta. Lincoln de ‘kıl testere’ olmalı ki, kereste gibi rakip karşısında yok! Brezilyalı hangi ligden gelmişti?
Hişşşşt Uğur! Almanlar’ı bağırtacaksın ‘Platini istifa’ diye. Yapma evlat! Önce Nonda ve nihayet Lincoln... Dakika 82, belki vurur bir, iki! Vuramadı, vuramadılar ve sonucu belirleme işini Leverkusen’e bıraktılar!

YORUM YAZ