MENÜ

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İki yıldızın durumu açıklandı...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında oynadığı Konyaspor maçında sakatlanan yıldızları İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'in durumlarına ilişkin resmi bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İki yıldızın durumu açıklandı...

Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Konyaspor deplasmanında aldığı beraberlikle zirve yarışı adına ağır bir darbe alan Sarı-Lacivertliler'e yıldızlarından da kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı mücadelenin 52. dakikasında Bright Osayi-Samuel sakatlanarak kenara gelmiş ve yerine Mert Müldür, oyuna dahil olmuştu. Hemen 1 dakika sonrasında da 53. dakikada İrfan Can Kahveci oyuna devam edememiş ve Cengiz Ünder oyuna girmişti.

Fenerbahçede sakatlık şoku İki yıldızın durumu açıklandı...

Sakatlık yaşayan isimlerden İrfan Can Kahveci'nin sol ayak arka alt adalesinde yırtık tespit edildiği açıklandı. Bright Osayi-Samuel'in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edildiği belirtildi. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sağlık Durumu Bilgilendirme

Dün akşam Tümosan Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın Acıbadem Sağlık Hastanesinde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilmiş olup, yapılan tetkiklerde;

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci’nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık, Bright Osayi Samuel’in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edilmiştir.

Oyuncularımızın tedavisine hemen başlanılmıştır" 

 

Fenerbahçede sakatlık şoku İki yıldızın durumu açıklandı...

YORUM YAZ