MENÜ

Fileto balık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray iyi başladı, golü de erken buldu. Uğur topu mükemmel kaldırıyor ve Şükür başına üşüşenler arasından ‘Fileto balık’ gibi, kılçıksız lokmayı Barış’a bırakıyor. 8 numaradan 10 numara gol vuruşu 1-0. Şükür’ü savunmasından defalarca top çıkarırken izliyorum. Futboluna botoks mu yaptırdın oğlum? Şu Mehmet Topal’da bir başka alem yahu! Ya bir de sağlam olsaydı? Merak ediyorum Song, Emre’yi izledikçe ‘Gong’ der ringe çıkmaktan vaz geçer mi? Bu çocuk ceviz gibi, açıldıkça mükemmelliği ortaya çıkıyor, maşallah. Karan’ı göndereceklerdi! Sahaya gönderdiler, pişmanlık krizine girmediler. Kazanan? Galatasaray.
Televizyon programındaki telefon sohbetinde ‘gel-gel’ yapan Yılmaz mıydı, Giray mı? Spilit’in ayazı futbollarına vurmuş.
Neyse! İkinci yarı da golle başladı, Şükür ve 4-0. Karan’a da bravo. Manisa tekledi 4-1. Bir golde Karan’dan 5-1... Selçuk şahane vuruyor, acaba Orkun’a nazar mı değiyor? 5-2. Doğrusu ikinci yarı Manisa da ilk yarıdaki macun değil gibi! Ya birazcık Mesir olmuşlar, ya da yeni teknolojiyle, futbolun tozunu almışlar! Galatasaray’ın yedikleri de fileto balık, nefasetinde mi ne? 5-3 oldu bile. Şükür çıktı yine sahneye, Lincoln’un korneri ve bir kafa doksana 6-3... Azdın mı sen?
Lincoln çok çalışmak zorunda çok... Tempo az buz değil, çünkü Cim Bom’da. Arda’sı, Uğur’u, Volkan’ı, Serkan’ı, Topal’ı, Barış’ıyla Galatasaray dantel gibi top gezdiriyor ama ceza sahası önünde de, dikkat etmek gerekiyor. Kalede de uyumamak!
Bol gollü, lezzetli oyundu... ‘Fileto’ demiştim ya zaten! Herkes yedi.

YORUM YAZ