MENÜ

Detoks!

Abone Ol Google News

Detoks!

Haberin Devamı

Her geçen gün, toksin yükleme katsayımız artmakta. Sadece bedenimiz değil, her şey toksinlenmekte aslında. O zaman ne yapmalı? Elbette detoksa başvurulmalı! Acilen, kötü kimyasallar tamamen zehirlemeden!

İnsan bedenine her yoldan girebilen kirlilik, yaşamın tüm değerlerine de, insanlar aracılığıyla daldı. Mesela futbol!

Stadyum tuvaletleri kirli, tribünler kirli, yollar kirli... Hepsinden daha da beteri, artık sözde taraftarlar da kirli. Her türlü provokasyon için, kullanılımakta şimdi tribünler.

Futbol marka değerini arttırma hayalindekilerin, umuru mu yaşananlar? Gelsin paralar, saçılsın dolarlar. Gençliğimde kulüp başkanlığı, yöneticiliği yapanlar batardı, şimdi çıkıyor! Bu nedenle de ‘olan-biten’ umurları olmuyor. Oysa tehlike büyük. Geleceğimiz karartılmakta. 2016 adaylığımız dinamitlendi, farkına varan var mı? En acısı; ülkemiz bütünlüğüne tahrip kalıpları döşeniyor...

Mesele ‘Arda İngiltere’ye gider mi? Servet Rusya yolcusu mu? Daum ve Rijkaaard uyudu mu?’ geyiklerinden çok daha ciddi yani. Vali Güler ‘müsabaka bitirilebilirdi’ demiş. Sayın vali bu beyanat ‘ekmek yoksa, pasta yesinler’ seslenişinden farksız bir serzeniştir. Öyle bir harekatta, Hüseyin tek başına nasıl dursun, Allahaşkına?

Haberin Devamı

Detoks operasyonunu TFF ve kulüpler başlatmalı. Madem ki bu işe büyük sponsorlar girdi, proje yine onlara sunulacak. Mesela tüm koltukların, kombine olarak sezon başı satılması. Nasıl mı? THY, Ülker, Nike, Adidas, Eti, Coca Cola, Pepsi, Efes Pilsen, Garanti ve daha birçok kurum kombineleri satın alacak ve ürünleri yanında satacak. Dolaylı vergi vermeye alışık milletimiz, dolaylı ürün ve fiyatla satılacak biltleri alır. Kuyruk derdinden kurtulur ve birkaç yıl içinde ‘bana kombine verin, bayi olayım, depo açayım’ diyenlere bile rastlanır.

Bir başka güzellik de, yöneticiler etrafında dolanan dedikoduların son bulması olur mutlaka... Öyle ya! Bazı kulüp yöneticilerinin, bir kısım amigoyu zengin ettiği ve tribünlerin böyle doldurulduğu konuşuluyor. O zaman bigünah yöneticiler, töhmet altında kalmaktan kurtulacak, sadece kulüp aşkıyla yanan amigolar da aklanacak.

Özellikle de Galatasaray; geçen sezon başarısızlıkta tulum çıkaran Polat, bu dönemde ne Ziraat Türkiye Kupası, ne de Avrupa’da var... Ama bana gelen mesajlar ve medyadaki bir kısım şakşakçılar, başarıyı (!) yere göğe koyamıyor! Ne yapmak lazım?

Detoks yapmak lazım...

YORUM YAZ