MENÜ

Lanzini bombası! Premier Lig'in eski yıldızı Süper Lig'e geliyor...

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken, transfer haberleri de her geçen gün artmaya başladı. Süper Lig ekibinin, bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'la da adı anılan West Ham United'ın eski yıldızı Manuel Lanzini'yi kadrosuna katmak istediği bildirildi. İşte detaylar...

Lanzini bombası! Premier Lig'in eski yıldızı Süper Lig'e geliyor...

Trendyol Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Kaliteli bir takım oluşturmak isteyen Arda Turan'ın takımı, şimdiden kolları sıvayarak transfer görüşmelerine başladı. Eflatun-sarılı takımın, 31 yaşındaki Manuel Lanzini'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Yönetimin, Arjantinli futbolcunun maliyetine ilişkin görüşmelerini devam ettirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

MALİYETİ DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

İstanbul temsilcisi, oyuncunun maliyetini düşürmek istiyor. Şartların istenilen seviyeye gelmesi halinde Manuel Lanzini transferi gerçekleştirilecek. Uzun yıllar Premier Lig'de West Ham United formasıyla adından söz ettiren Arjantinli futbolcu geçen yaz, altyapısından yetiştiği River Plate'e geri dönmüştü.

Lanzini bombası Premier Ligin eski yıldızı Süper Lige geliyor...

LANZİNİ'NİN KARİYERİ

31 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerine şu anda formasını giydiği River Plate'te başladı. Ardından Brezilya'da Fluminense, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ise Al-Jazira'da oynayan Lanzini, 2015 yılında West Ham'a kiralık olarak imza atarak tüm dünyada ün kazandı. Premier Lig ekibi bir sezon sonra Arjantinli yıldızın bonservisini de aldı. 2016-2023 yılları arasında West Ham'da top koşturan Lanzini, 2023'ün yazında ise River Plate'e geri döndü. Lanzini'nin Arjantin kulübüyle olan sözleşmesi bu yaz sona eriyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ