MENÜ

Viraj öncesi son düzlük

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor karşısında iyi futbol oynayarak liderlik koltuğunu geri alan Galatasaray’da moraller yerinde. Daha önceki karşılaşmalarda iyi futbolunu maçın tamamına yaymakta zorlanan Sarı- Kırmızılılar sahadan 5-0 galip ayrılırken bu kez 90 dakika etkili bir performans sergiledi. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Karabük her ne kadar iyi durumda olmasa da güçlü rakipleri karşısında elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Fatih Terim’in takımı ise önündeki zorlu fikstür öncesinde bu deplasmandan mutlaka üç puanla dönmek zorunda. Galatasaray’ın bunu yapabilecek kadro kalitesinin olmasının yanı sıra motivasyonu da yüksek. Terim ve öğrencileri kalitelerini sahaya yansıtacaktır.

Kısa mesaj

Bu sezon deplasman maçlarında sorunlar yaşayan Galatasaray için Karabük’te oyananacak mücadele kağıt üzerinde kolay gözüküyor. Fakat unutulmaması gerekiyor ki kötü bir sezon geçiren Karabük ligde kalma umudunu sürdürmek için kazanmak zorunda. Aslan’ın ciddiyeti bir an olsun bırakmaması gerekir.

Ön plana kim çıkar?

Fatih Terim’in göreve gelmesi ile birlikte performansını zirveye çıkaran Rodrigues’e bu deplasmanda da çok iş düşecek. Topu son bölgeye taşıma konusunda mevcut kadronun en etkili ismi olan başarılı oyuncu, Galatasaray’ın en büyük kozu olacak.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray deplasmanda oynadığı son yedi lig maçının altısını kaybetti (1G).

YORUM YAZ