MENÜ

Sürprize izin yok

Abone Ol Google News

Son haftalarda toparlanan ve istediği sonuçları almaya başlayan Galatasaray, Kayserispor’u konuk etti. Lemina, Saracchi ve Falcao’dan yoksun olan Sarı-Kırmızılılar’da, Fatih Terim, Belhanda’ya ilk on birde şans verdi.

Haberin Devamı

Erken gol rahatlattı

Galatasaray beklendiği gibi maça etkili başladı. İlk düdükle birlikte rakip yarı alana yerleşen ev sahibi takım, özellikle kanatları çok etkili kullandı. 5. dakikada Mariano sağ kanattan yerden ortaladı, Adem altı pasta tamamladı ve Galatasaray öne geçti: 1-0. Golden sonra da oyuna hükmeden Terim’in takımı sık sık rakip ceza alanına girdi. 21. dakikada Ömer ortaladı, Donk önce göğsüne aldı ardından harika bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Fakat bu golden sonra Galatasaray tempoyu düşürdü. Kayserispor daha fazla ileri çıkma gayreti gösterdi. 34. dakikada ceza sahasına gelen ortaya Mesanovic vurdu, Muslera gole izin vermedi. Galatasaray üstün oynadığı ilk kırk beş dakikayı 2-0 önde kapatmayı başardı.

Kontrolü bırakmadılar

İkinci yarıda hem oyun kalitesi hem de tempo düşüktü. Galatasaray orta alanda topa hakim olurken, rakip kaleye gitme konusunda acele etmedi. 64. dakikada Ömer sol kanattan ceza sahasına yerden oynadı, Adem’in üzerinden atladığı topa Feghouli sert vurdu skor 3-0’a geldi. 69’da ise Kayserispor, Mesanovic ile golü buldu ve fark ikiye indi: 3-1. Bu golden sonra Kayserispor daha fazla hücuma çıktı. 70’te Lopes’in pasında Mesanovic kaleci ile karşı karşıya pozisyonda net bir fırsattan yararlanamadı. Bunu üzerine Fatih Terim, Emre-Taylan değişikliğine gitti. Uzatma anlarında Onyekuru sol kanattan içeri çıkarttı, Feghouli tamamladı ve fark tekrar üçe çıktı: 4-1. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ