MENÜ

Sıra geldi deplasmana

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fatih hocayla birlikte hem bireysel oyuncu performansı arttı hem de büyük maç kazanamama sorunu ortadan kalktı. Şimdi hedef, 13 maçta 17 puan toplanan dış saha sınavlarında galibiyet serisi yakalamak. İlk rakip Gençlerbirliği...

Fatih Terim geldiği günden bu yana Sarı- Kırmızılılar, olumlu anlamda değişim gösterdi. Terim’den önce oynadığı 16 büyük maçı kazanamayan Aslan, tecrübeli hoca yönetiminde önce Fenerbahçe deplasmanında 0-0’lık skorla beraberlikle ayrılırken, geçen hafta da Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek bu seriye son verdi.

Oyuncuların performansı arttı

Igor Tudor döneminde sadece as oyunculardan verim almayı başaran Galatasaray, Terim’in gelişi ile birlikte rotasyonda yer alan Selçuk, Donk ve Linnes, oldukça başarılı bir grafik yakaladı. 3 oyuncu gösterdiği performans ile devre arasında Stoke City’ye transfer olan Ndiaye’yi, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Fernando’yu aratmazken, Mariano’nun olmadığı zamanlarda Linnes, beklenenin üstünde bir performans sergiledi.

Gomis bir derbide gol attı

Süper Lig’de gol krallığında yer alan Bafetimbi Gomis, büyük maçlarda gol atma konusunda sıkıntı yaşıyordu. Fatih hocanın gelişi ile birlikte Fransız golcü, geçtiğimiz hafta Trabzonspor ağlarını sarsarak, bu eleştirilere de cevap vermiş oldu. Fransız yıldız daha önce Başakşehir’e gol atsa da, Aslan maçı 5-1 kaybetmişti.

Gençler’i devir, seri başlat

Bu sezon deplasmanlarda büyük bir sıkıntı yaşayan Cim Bom, kritik haftalara girilirken bu sorunu da halletmeye hazırlanıyor. Üst üste 4 deplasman maçını kaybeden Galatasaray, Terim önderliğinde çıktığı maçlarda Kayserispor’u 3-1, Karabükspor’u 7-0 yendi. Sivasspor’a 2-1 kaybederken Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. 13 dış saha mücadelesinde 17 puan toplayabilen Aslan, pazartesi günü Gençlerbirliği’ni devirerek, dış sahada da bir seri başlatmayı planlıyor.

YORUM YAZ