MENÜ

Prandelli'ye herkes hayran

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mancini ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Galatasaray’da, Ünal Aysal göreve yine bir İtalyan olan Prandelli’yi getirmişti. Avusturya kampında tanışma fırsatı bulduğumuz tecrübeli hocanın ilk dikkat çeken özelliği sıcak kanlılığı. Medya mensuplarıyla iyi ilişkiler kurmaya özen gösteren Prandelli oldukça güler yüzlü. Futbolcular üzerinde kısa sürede olumlu bir etki kurmayı başardığı gözlenen İtalyan hoca her futbolcu ile yakından ilgilenirken çok samimi ve içten bir diyalog kuruyor. Bu da onun için önemli bir artı. Kampın ilk günlerinde temponun düşük olmasını beklerken yanıldığımı anlamam çok da uzun sürmedi. Vakit kaybetmeden takımını tanımak isteyen Prandelli kondisyon yükleme ve teknik antrenmanlara başladı. Hem çalışma temposundan hem de oyun sisteminden taviz vermek istemeyen tecrübeli hoca, babacan tavırlarının yanı sıra antrenmanlarda son derece disiplinli. Futbolcu ve teknik heyet cephesinden gelen enerji de bir hayli olumlu. Konuşma fırsatı bulduğumuz Galatasaray ailesi üyelerinin Prandelli’yle ilgili ağzından çıkan ilk yorum “Çok sıcak kanlı ve kibar biri” oluyor. Kısacası herkes ona hayran. Takımın tüm fertleriyle birlikte hareket etmeye özen gösteren Prandelli, Türkçe kelimeler de öğrenmeye başladı.

Olcan ilaç olacak

Galatasaray’ın büyük uğraşlar sonucu Trabzonspor’dan renklerine kattığı Olcan Adın’ın yeni takımına adaptasyonu oldukça kısa sürecek gibi. Daha önceden beraber forma giydiği Burak ve Selçuk sayesinde hiç de yabancı olmadığı bir ortama gelen tecrübeli oyuncu, antrenmanlarda kendinden emin ve hırslı tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yapılan çift kale maçlarda klasını gösteren Olcan’ın, Galatasaray’ın kanat problemini çözeceği şüphesiz. Burak ve Selçuk’la olan uyumu onun hünerlerini sergilemesi açısından büyük avantaj. Yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde arkadaşlarıyla kurduğu diyalog da son derece başarılı.

Bu Bruma çok farklı

Çapraz bağları koparak sahalardan uzun süre ayrı kalan Bruma, fiziksel gelişimi ile dikkat çekiyor. Sakatlığı süresince sağlık ekibinin direktifleri doğrultusunda çalışan Burma eski haline oranla bir hayli güçlü. Çift kale maçlarda ve taktik antrenmanlarında yer almaya başlayan yıldız oyuncuya yine belirli bir seviyede yükleme yapılıyor. Tam olarak eski ritmini bulamayan Bruma ile teknik heyet ve sağlık ekibi yakından ilgileniyor. İkili mücadelelerden kaçınan Portekizli oyuncu tam olarak hazır olmasa da hızlı bir gelişim gösteriyor.

YORUM YAZ