MENÜ

Krizi yenmek için fırsat

Abone Ol Google News

Hafta içinde Porto deplasmanında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen sahadan yenilgi ile ayrılan Galatasaray bu mücadelede futbol adına doğru işler yaptı. Uzun bir dönemdir dış saha maçlarında ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray için Antalya karşılaşması ‘deplasman fobisi’ algısını yıkması için önemli bir fırsat. Bunu yapabilmesi için de Porto’ya mücadelesindeki futbolunu tekrarlaması gerekiyor. Tabii ki son vuruşlarda daha başarılı olma şartı ile. Aksi halde ciddi sorunlar yaşanacaktır. Fatih Terim’in takımı her ne kadar yorgun olsa da özgüveni yerinde bir şekilde sahaya çıkacak. Eren’in yokluğunda Sinan’ın yine forvet oynaması muhtemel. Sarı Kırmızılılar ligin iyi mücadele eden takımlarından biri olan Antalyaspor karşısında kazanmak istiyorsa son vuruşlarda bu kez bonkör olmamalı.

Haberin Devamı

Öp plana kim çıkar?

Porto maçında cezası nedeniyle oynayamayan Ndiaye’nin yokluğu fazlasıyla hissedildi. Başarılı oyuncu bu kez sahada olacak ve takımının orta sahasını rahatlatan isim olacaktır. Ndiaye hırsı ve mücadelesiyle Galatasaray’ın en büyük kozu olacaktır.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Porto yenilgisine karşın özgüven kazanan Galatasaray, Antalya maçına beklenenden daha moralli çıkıyor. Deplasman maçlarında özellikle topu son bölgeye taşımakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar bu konuda çok daha fazla becerili olmak zorunda.

YORUM YAZ