MENÜ

Aslan zirveyi bırakmaz

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi’ne Lokomotiv galibiyeti ile başlayan Galatasaray’da moraller zirve yapmış durumda. Hem bireysel performans olarak hem de takım performansı açısından ligin en iyisi durumunda olan Sarı- Kırmızılılar bu maçın mutlak favorisi. Forvet ve savunma transferlerinin yapılamamasına karşın takım içindeki tüm oyuncuları etkin bir şekilde kullanmayı başaran Fatih Terim, bu deplasmanda kadroda sürpriz değişime gidebilir. Galatasaray’ın, ligde zor günler geçiren Akhisar Belediyespor deplasmanında kendi oyununu oynaması durumunda kötü bir sürprizle karşılaşmasını beklmiyorum. Fernando, Ndiaye ve Rodrigues gibi formda orta saha oyuncuları ile Terim’in takımı 3 puanı alıp zirvedeki yerini koruyacaktır.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sakatlıktan kurutulup tekrar form yakalayan Rodrigues Galatasaray’ın hucumlarına yön veren isim olmaya devam edecektir. Başarılı oyuncu bu karşılaşmada da takımının en büyük gol silahı olur.

Bu istatistiğe dikkat!

Süper Lig’de oynadığı son 43 maçın sadece 8’ini kaybeden Galatasaray (32 galibiyet, 3 beraberlik), bu yenilgilerin tamamını deplasmanda aldı.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Kasımpaşa ve Lokomotiv galibiyetleri Galatasaray’da keyifleri yerine getirdi. Bu deplasmanda yaşanabilecek bir rehavet Sarı-Kırmızılılar’a hata yaptıracak tek etken olarak görünüyor. Fatih Terim tecrübesi ile buna fırsat tanımayacaktır.

YORUM YAZ