MENÜ

Aslan penaltılarla devam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

13 Temmuz’da Avrupa Ligi ön eleme maçında Östersuns ile karşılaşacak Sarı- Kırmızılı takımda Tudor ideal kadro arayışlarını sürdürdü. Selçuk’u dinlendiren Hırvat teknik adam yeni tarnsferler Belhanda ve Maicon’a ilk 11’de görev verdi. Gomis ise maça kulübede başladı.

Dörtlü savunma ile sahaya çıkan Galatasaray’da, Tudor, Macion’un yanında Ahmet’i oynattı. İlk ciddi atağını 17. dakikada geliştiren Galatasaray’da Donk’un pası ile ceza sahasına giren Rodrigues net bir fırsattan yararlanamadı. 34’te ise Rodrigues ceza sahasında yerde kaldı, Penaltı atışını kullanan Belhanda topu ağlara gönderdi: 1-0. 41. dakikada adalesinde sorun yaşayan Belhanda yerini Yasin’e bıraktı. İlk yarı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Yine penaltı golü Galatasaray

İkinci yarıya daha tempolu ve daha fazla ileride oynayarak başladı. 58. dakikada Eren ceza sahasında yerde kaldı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Eren düzgün vurdu ve skor 2-0’a geldi. Rakibini 2-0 yenen Galatasaray, fizik olarak iyi bir görüntü sergilese de topu ileri taşıma noktasında sorunlar yaşadı. Penaltılarla galibiyete uzanan Tudor’un takımının eksikleri olduğu kesin.

Eren korkuttu

Attığı penaltıdan sonra sakatlık yaşayan ve oyundan çıkan Eren’in durumu ciddi. Yapılan ilk tetkiklerde oyuncunun dizinde problem olduğu ve bugün detaylı tetkikleri yapıldıktan sonra durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Kalçasına diz darbesi alıp ağrı hisseden Belhanda’nın tedbir amaçlı MR’ının çekileceği ifade edildi.

Yeniler ne yaptı?

Belhanda: 41 dakika sahada kalan Belhanda duran toplarda etkiliydi. Fizik olarak henüz istenilen düzeyde olamayan yıldız oyuncu adalesine aldığı darbe sonucunda yerini Yasin’e bıraktı.
Maicon: Savunmadaki arkadaşları ile zaman zaman uyum sorunu yaşadı. Hava toplarında etkili olan Brezilyalı yıldız önemli bir hata yapmadı.
Gomis: 62. dakikada oyuna dahil olan Gomis ileri uçta sürekli koşular yaptı. Çok hırslıydı. Fizik olarak daha iyi duruma geldiğinde takıma büyük katkı yapacağını gösterdi.

YORUM YAZ