MENÜ

Aslan galibiyeti hatırladı

Abone Ol Google News

Ligin 33. haftasında Galatasaray, Göztepe'yi konuk etti. Pandemi nedeniyle lige verilen aranın ardından çok kötü performans gösteren iki takımın maçına Galatasaray topa hakim olarak başladı.

Haberin Devamı

Hakemden anlamsız karar

İlk beş dakika Galatasaray'ın sağlı sollu korner atışları ile geçildi. Fatih Terim'in takımı her ne kadar oyuna hakim olsa da, ceza sahasına girme konusunda başarısızdı. 22'de Ahmet'in Beto'ya verdiği geri pasta Beto'ya baskı yaparak topu kazanan Adem, golünü attı, 'VAR' sonrası Koray Gençerler golü iptal etti. Bu kararı, hangi müdahaleye göre verdiğini anlamak pek mümkün olmadı. Galatasaray ilk yarı boyunca rakip yarı alanda oynasa da, skoru değiştiremedi.

Tempo arttı

İkinci yarı oldukça hareketli başladı. 46'da Feghouli ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topu arkasına geçen Adem'in vuruşunu Beto köşeden çıkarttı. Fakat Koray Gençerler, Beto'nun öne çıktığını tespit etti ve penaltıyı tekrarlattı. Bu kez atışı Belhanda kullandı. Onun vuruşunda top üst direğe çarpıp, auta gitti. 55'te Mossoro altı pastan vurdu, Okan inanılmaz bir kurtarış yaptı. 60. dakikada Göztepe savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Saracchi'ye geldi. Saracchi çok uzaktan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. 65'te Napoleoni ceza sahası önünde topa sert vurdu, Okan'ı mağlup etti. Fakat Koray Gençerler, 'VAR' sonrası gol kararını iptal etti. 77'de Murat ortaladı, Napoleoni kafayı vurdu: 1-1. 81. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun arkasına Emre Akbaba geçti. Emre harika bir vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1. 90+7'de, oyuna 90+5'te giren Yunus sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkarttı: 3-1. Galatasaray uzun bir aranın ardından üç puana kavuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ