MENÜ

Rakibin korkusu 2’ye çıktı!

Abone Ol Google News

Lig yarışı devam ederken Fenerbahçe, Karagümrük’e konuk oldu... Portekizli VAR hakemi Andre Narsico izlediği maç, Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdüğü ile başladı. Gelelim 90 dakikanın önemli anlarına...

Haberin Devamı

Golcüler çalıştı

31’de Krunic tek başına hareketlendi, ancak son vuruşu kötüydü. 32’de Livakovic Güven’den topu kaptı, yüzde yüzlük golü önledi. 45+1’de gelişen Karagümrük atağında Mendes’in pasında, Can Keleş takımın öne geçiren golü attı: 1-0. Devre bu skorla sona erdi. 49’da Edin Dzeko, Fred’den aldığı topu düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-1. 57’de Osayi Samuel düşürüldü, ‘VAR’ destekli penaltıyı Batshuayi kullandı, skor 2-1’e geldi. Son anlarda Livakovic kritik kurtarışlarıyla alkış aldı. Maç bu sonuçla bitti.

Sırt yastığı oynadı!

Bakın, Fenerbahçe tepki için Süper Kupa’ya gençlerle çıkınca neler değişti. Daha 3 senesi olan TFF, seçim kararı aldı. Alt ligler para için toplantı kararı aldı, 10 kulüp TFF erken gitsin diye delege imzası topladı. VAR yönetimine yabancı hakemler geldi. Fenerbahçe adaletli yarış istiyor. Artık rakip iki kere korkuyor..! Fenerbahçe, Konferans Ligi Kupası’nı alırsa ve şampiyon olursa... Eee büyüklerimiz ne demiş; “Dayanılan yastık oynarsa koltuk rahatsız olur” anladınız mı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ