MENÜ

Konyaspor'da yeni teknik direktör Ali Çamdalı oldu

Süper Lig'de kalmak adına kritik bir periyoda girmeye hazırlanan Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Ali Çamdalı'yı getirdi.

Konyaspor'da yeni teknik direktör Ali Çamdalı oldu

Süper Lig'de kalmak adına kritik bir periyoda girmeye hazırlanan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yollar ayrılmıştı. Konyaspor Yönetimi, yeni teknik direktör olarak zaten kulüpte görev alan eski oyuncularından Ali Çamdalı'yı getirdi.

Haberin Devamı

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır. Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu. Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Konyasporda yeni teknik direktör Ali Çamdalı oldu

Futbolculuk döneminde Konyaspor'un efsane isimlerinden biri haline gelen Ali Çamdalı, takımının Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemde kaptanlığını yapmıştı. 2020 yılında futbolu bırakan Çamdalı, daha sonra Konyaspor'da sportif direktör olarak görev almıştı.

Konyaspor, ligde kalan son 4 haftada Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray'ı ağırlayacakken Kayserispor ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

 

Konyasporda yeni teknik direktör Ali Çamdalı oldu

YORUM YAZ