MENÜ

Rahat bir hafta sonu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son 7 haftada harikalar yaratan iki takım. İkisi de 4 galibiyet, 3 beraberlik yakalamış ve bana göre ikisinin de bu devrenin en zorlu maçı. Bursaspor’un sakatları iyileşmiş, Fenerbahçe’nin cezaları bitmiş olarak sahadaydı. Maçın hemen başında Josef ve İsmail’in bireysel hataları vardı. Heyecan yarattı ama pozisyon yaratmadı. 6’da Batalla ile başlayan atakta Kembo kaleye yöneldi, vuruşunda Neustadter ile Volkan dikkatliydi. 9’da Dirar sağdan Bursa kalesine ortaladı, Janssen’den önce Harun pozisyonu takip etti. 17’de Aatif, Ertuğrul tarafından düşürüldü. Frikiği Giuliano kullandı. Bursaspor barajı kapı gibiydi! 1 dakika sonra topla buluşan Janssen, dönerek vurdu uzak mesafeden çekilen şut isabetsizdi.

Taraftar şov yaptı

19’da Batalla uzaktan kaleyi yokladı, bu kez Volkan dikkatliydi. 33’te Bursa mutlak golden oldu. Aziz Behich soldan savunmanın arkasına sarkıp ortaladı, Batalla’dan önce Volkan topu tokatladı. 45+1’de yine Volkan topu Batalla’ya kaptırmadı. İlk yarı golsüz kapandı ama taraftarların şovu ilk devrenin son dakikalarında maçın önüne geçti.

55’te Giuliano, Titi tarafından düşürüldü, frikiği Soldado kullandı. Barajdan dönen topu yine şutladı, ancak Harun dikkatliydi. 62’de Dirar, başlattığı atakta, Soldado ile yardımlaştı ama pozisyonu iyi başlatıp kötü bitirdi. 65’te Fenerbahçe penaltı kazandı. Ekong Soldado’yu düşürdü, Giuliano atışı gole çevirdi: 0-1.

Volkan müthiş çıkarttı

80’de Batalla’nın kullandığı korner atışını, Ekong kafa ile kaleye gönderdi ama çok isabetsizdi. 82’de Giuliano tek başına Bursa sahasına girdi, girişi hızlı ama pası yavaş olunca, Bursa defansı yerini aldı! 84’te Soldado Dirar’ın kenardan gönderdiği topa kötü vurdu. 88’de Delarge’ın şutunu Volkan ustaca tokatladı, golü çıkarttı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe ince bir galibiyetle zor ve 33 bin 108 taraftarlı Bursa deplasmanını atlattı. Kendisine rahat bir hafta sonu hazırladı! Le Guen; 3-5-2 sistemini uyguladığı takımına, maç içinde her sistemi denedi, olmadı.

YORUM YAZ