MENÜ

Kocaman bir zafer!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Haftanın değil, belki de sezonun en kritik maçıydı. Abdullah Avcı grip olan Epureanu’nun yerine son anda Chedjou’yla oyuna başladı. Fenerbahçe’de ise Giuliano 2 hafta sonra takıma döndü. Henüz 2. dakikada Dirar ile başlayan atakta topla buluşan Giuliano’nun, sağ çaprazdan plasesi direğin dibinden dışarı gitti. 19’da Giuliano’nun kale önünde plasesi direkte patlayınca, Fenerbahçe kulübesi hareketlendi! 32’de Fernandao takımını rahatlatan golü attı. Chedjou’nun sektirdiği topu kapan Brezilyalı, çaprazdan plase ile tabelayı değiştirdi: 0-1. 36’da Fenerbahçe 2. gole yaklaştı. Fernandao’nun sağdan kale önüne gönderdiği topa Giuliano’dan önce son anda Attamah dokundu.

Fenerbahçe oynatmadı

40’da kalesinde ilk kez Volkan Demirel görüldü! Visca’nın şutunu ustaca yatarak bloke etti. 45+2’de Chedjou’nun kafa şutunda Volkan müthiş çıkarttı. 56’da Fernandao takımını ve camiasını rahatlatan golü attı. Pozisyonda İsla’nın sağdan ortasına arka direkte kafayı çaktı: 0-2. 62’de Mahmut’un şutunda top ceza alanında eli kapalı olan Neto’ya değdi, penaltı itirazları vardı, Halil Umut Meler oyunu devam ettirdi. 65’te Giuliano uzaktan şutladı, bu sefer Volkan Babacan müthiş çıkardı!.

Rahat kazandılar

82’de Dirar’ın kaçırdığı gol pozisyonu saç baş yoldurdu! 86’da Adebayor’un yarım volesi Volkan Demirel’in kontrolünde dışarı gitti. 90’da Alper’in ceza alanında düşürülmesinde penaltı itirazları vardı. Maç Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile bitti. Hafta içinde bu maç çok konuşuldu, favori Başakşehir gösterildi ama futbol sahada oynandı. Aykut Kocaman eksik kadroya rağmen hem rakibini oynatmadı hem de takımını akıllı oynatarak zor düşünülen bir maçı rahat kazandırdı.

YORUM YAZ