MENÜ

Kaleye müdahale şart

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Özlenen Fenerbahçe taraftarı statta yerini almıştı. İki takım arasında maç başlamadan önce uçuk istatistikler vardı. Trabzonspor 20 yıldır Kadıköy’de kazanamıyor, Fenerbahçe ise 15 maçtır rakibi karşısında yenilgi yüzü görmüyordu. Sarı-Lacivertliler bu oranları korumak, artırmak, Bordo- Mavililer ise sayıları değiştirmek adına ligin ikinci haftasında Kadıköy’deydi. Maçın ilk 3 dakikası orta alanda geçti. 5’te Fenerbahçe defansının uzaklaştıramadığı topla Kucka buluştu. Ceza alanına gönderdiği topu Volkan’ın üzerinden Burak aşırttı: 0-1.

Alper yeniden başlattı!

9’da İsmail soldan ortaladı, kale önünde Alper’den önce Onur yatarak topu bloke etti. Burak’ın 20’de sakatlanması sonucu Ersun Yanal forvette N’Doye ile devam kararı aldı. 30’da sağdan Trabzon kalesine yaklaşan Valbuena çaprazdan şutladı, Onur yatarak ayaklarıyla golü önledi. Orta alanda bol faullu pozisyonlar maçı gerse de sezona çok iyi başlayan Alper 44’te topu aldı, pozisyonunu kendi yarattı ve sol çaprazdan yerden Onur’u avlayarak durumu 1-1’e getirdi. Devreyi bitirdi ama takımı adına maçı yeniden başlattı!

Valbuena hata yapmadı

İkinci yarı Giuliano alkışlarla takımdaki yerini aldı ve Alper ile forveti pekiştirdi. 54’te Mehmet Topal’ın volesi isabetsizdi. 56’da Olcan çaprazdan şutladı, Volkan kapattığı köşeden golü yedi: 1-2. Kaptan Volkan bu andan itibaren kendi taraftarınca yuhalandı. Golden sonra Ersun Yanal’ın çalıştırdığı her takımda yaptığı klasik taktik fauller devreye girdi. Bu da hakem Ali Palabıyık’ı zor durumda bıraktı. 68’de Skrtel iyi yükseldi ama golü atamadı. 83’te Kucka topa elle müdahale etti, verilen penaltıyı Valbuena gole çevirdi: 2-2

Soldado&Josef kaçırdı

86’da Skrtel boş kaleye topu atamadı. 89’da Soldado golü kaçırarak saç baş yoldurdu. 90+5’te Josef gol kaçıranlara kendisini de ekledi. Maç 2-2 bitti. Taraftar muhteşemdi. Yukarıdaki yazdığım istetistiklerin sadece rakamları değişti. Volkan iki lig maçında da aynı hatayı yaparak takımını zor durumda bıraktı ancak Olcay’a orada şut attıranı da sorgulamak gerekir. İleriki zamanda KOCAMAN müdahale artık kaleye gelecektir. Bu kaçınılmazdır.

YORUM YAZ