MENÜ

Alanya tatili!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aykut Kocaman, kart sınırındaki Hasan Ali’yi uyararak ve hafta içinde kaptırdığı toplar için özel ders verdiği Valbuena ile maça başlarken, Dirar’ı yanında oturttu! Rahatsızlanan Volkan’ın yerine kaleyi Kameni’ye teslim etti. Antalya ve Konya’nın puanlarını artırması sonucu, Alanya için bu maçın önemini katlanmıştı. Antalya ekibi sakatlarının yanısıra, cezalı Welinton’suz Kadıköy’e geldi. Maç bu şartlarda başladı.

Kameni iyi başladı

5’te maçın ilk atağı Aytemiz Alanyaspor’dan geldi. Topla buluşan Fernandes’in sert şutunu Kameni çeldi. 20’de Valbuena ile gelişen atakta son çizgiye inen Giuliano’nun çaprazdan plasesi ile Fenerbahçe öne geçti: 1-0. 23 ve 25’te Kameni bu sefer Douglas’ın şutlarında beraberlik şansı vermedi. 27’de sağ kanattan Aatif ile başlayan atakta topa son dokunan kale önünde Fernandao oldu, fark ikiye çıktı: 2-0. 40’ta Mehmet Topal’ın direkte patlayan şutu vardı, dönen topu Fernandao dışarı attı ama mücadeleden dolayı Kadıköy’de alkış koptu!

Hocasını dinlemedi!

58’de Aatif’ın zorlayarak şutu isabetli değildi ama gayreti stadı yine ayağa kaldırdı. 60’ta Josef ceza alanında düşürüldü, penaltıyı Giuliano gole çevirdi: 3-0. 82’de Hasan Ali hocasını dinlemedi gereksiz sarı gördü, Beşiktaş maçı öncesi cezalı duruma düştü. Son dakikalar ‘bitse de gitsek’ havasındaydı. İlk yarıda Alanya için gol pozisyonları vardı, ancak Kameni kalesini müthiş korudu. Fenerbahçe, net bir sonuçla 3 puanı aldı. Kadıköy’de haftalar sonra taraftarlarına rahat maç seyrettirdi. Beşiktaş derbisi öncesi doğru kadro ve oynanan etkili futbolla, camiasına şampiyonluk havası hissettirdi!

YORUM YAZ