MENÜ

Bugünü de kurtardık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezona harika başlayan, rakiplerini bol hücum yaparak, göze son derece hoş gelen bir futbolla yenmeyi başaran Galatasaray’da bol güneşli günler geride kaldı, şu anki tablo ise adeta İngiltere havası! Özellikle büyük maçlarda alınan sonuçlar; takımın, yönetimin ve İgor Tudor üzerindeki baskıyı ani bir şekilde artırdı. İşte hal böyle olunca Sarı-Kırmızılılar’da tam güneş kendisini gösterdi derken, bir anda hava kapanıyor, sonra da fırtına çıkıyor. Akhisar maçında yaşananlar da bu bahsettiğim havaların hepsinin aynı anda yaşandığı bir gün gibiydi.

Akıllara Terim geldi

İlk yarı 2-0 bitince taraftar daha ikinci devre ‘İstifa’ diye tepkisini ortaya koydu. Geleceği düşünmeye başlayanlar, önümüzdeki hafta Fatih Terim’i takımın başında görmeye o an çoktan başlamıştı. Bu gerilim içinde son 45 dakikada 2-0’lık mağlubiyetten geri dönüş ve 4-2’lik galibiyet, fırtınanın dinmesini ve yeniden güneş açmasını ‘şimdilik’ sağladı. Ancak Cim Bom’un içinde bulunduğu bu ruh hali, şampiyonluğa giden yolda başına büyük işler açabilir. Takımın 3-2 öne geçtiği anda kontrolünü kaybetmesi, topu alan herkesin ileriye sürmesi ve topu kontrol edeceğine ileriye doğru vurması, bu durumun saha içindeki oyunculara yansıması olsa gerek.

Zarar veriyor...

Sonuçta maç fazlasıyla Başakşehir’den liderliği almasına rağmen Galatasaray yönetimi ve Tudor’un üzerinde ‘her maçı kazanmalıyız’ baskısı kolay kolay bitmeyecek gibi. Yaratılan bu atmosfer de, eninde sonunda daha çok yönetime ve Tudor’a değil, direkt olarak Galatasaray’a zarar verecek. Çünkü bu kaoslu ortamda yeniden büyük maçların rövanşları geldiğinde çıkacak sonuçlar ardından faturanın kime ya da kimlere kesileceği şimdiden belli...

YORUM YAZ