MENÜ

Yarışa devam dedi!

Abone Ol Google News

 

Fenerbahçe dün akşam ideal onbiriyle maça başlayamadı. Sakatlıklar en büyük nedeniydi kanımca bu olumsuzluğun. Gene de ilk düdükle birlikte Adanademirspor kalesi önünde önemli pozisyonlar yakaladı ve etkili şutlar çekti sarı lacivertliler.

Haberin Devamı

Fred, Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu gibi çok değerli ve önemli bir futbolcusu Szymanski bence Fenerbahçe'nin. İşte ilk yarıda sarı lacivertlilerin bu girişimlerden birinde direkten döndü, diğerinde de az farkla dışarı çıktı Sebastian Szymanski'nin şutları. Gerçeği söylemek gerekirse Polonyalı yıldız futbolcunun o muhteşem gollerine hasret kaldık nicedir. Kurşun mu döktürür ne yapar bilemem ama dilerim bir an önce o güzel golleriyle tekrar buluşturur futbolseverkeri.

ilk yarıda Dusan Tadiç de klasına yakışmayan şekilde çok kötü bir vuruşla kaleyi tutturamadı attığı şutla. Gene de Djiku'nun kafa golüyle öne geçti Fenerbahçe. Ama İrfan Can Eğribayat'ın ikramıyla hiç pozisyonu olmayan misafir takım soyunma odasına beraberlikle gitti.

İffan Can Eğribayat rakibin ilk golünde önemli bir hata yaptı, bu yadsınamaz. Ama özellikle ikinci yarıda çok konsantre oynayarak, galibiyette büyük bir rol oynadı. Keşke Livakoviç kadar şans verilse ona. Eminimki o taktirde iyi bir kaleci daha kazanır milli takımımız. Balotelli'nin köşeye giden o füzesini her kaleci öyle kolay kolay çıkaramaz her halde ki, bu da İrfan Can Eğribayat'ın kalitesini gösterir bence.

Haberin Devamı

Çok gergin ve sorunlu bir süreçten geçerken alınan bu 3 puan sadece 3 puan olarak görülmemeli kanımca. Çünkü, belki de tamam mı devam mı maçıydı bir bakıma. Dolayısıyla bu kadar eksiğiyle bu zorlu bir rakip karşısında alınan galibiyet sıradan bir galibiyet olarak görülemez, görülmemeli de.

YORUM YAZ