MENÜ

Kritik virajı da döndü!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş maçı kaybedecek kadar kötü değildi kesinlikle ama kazanacak kadar iyi oynadığını ve yönetildiğini de söyleyemeyiz her halde.
Al musrati kendi kalesine o golü atmasa belki, hatta büyük olasılıkla maç golzüz bitecekti. Ama futbol böyle bir oyun işte. Beklenmedik anlarda umulmadık şeyler nanik yapabilir size.
Peki, bu Beşiktaş dün akşam Galatasaray'ı yenebilir miydi? Yanıtım net; Hayır. Neden? Çünkü, Sayın Fernando Santos rakibi enikonu analiz etmediği veya edememiş olduğu için doğru onbirle takımını sahaya süremedi bence.
Yetmedi, sonrasında da zamanında gerekli müdahaleleri de yapamadı Portekizli teknik direktör.
Beşiktaş'ın dün akşam asla oyundan alınmaması gereken oyuncularının başında Milot Rashica geliyordu her halde. Ama onu oyundan aldı Sayın Santos maalesef.

Takımın akortonu bozan, her defasında (düşünce, hareket ve liderlik yapmak dahil) her açıdan rötar yapan Cenk Tosun'a da tam 80 dakika tahamül etti.
Oysa kulübede Jackson Muleka ve Vincent Aboubakar gibi Cenk Tosun'u aratmayacak iki önemli futbolcu oturuyor. Sayın Santos, bu gerçeğe rağmen takımın en iyi ve en etkili oyuncusu Rashıca'yı kenara aldı ne yazıkki.
Açıkçası öyle ahımşahım oynamadan Sayın Fernando Santos'un tercihlerinden dolayı zor bir deplasnandan üç puanla döndü Galatasaray ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

YORUM YAZ