MENÜ

Uyutarak kazandı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şaka yapmıyorum, gerçekten uyuttu Fenerbahçe. Hem rakibi hem de sıkıcı oyunuyla izleyenleri uyuttu ve ama net bir skorla da galip geldi. Üstelik Galatasaray’ın 3 Beşiktaş’ın da 2 puan bırakmak zorunda kaldıkları Malatya deplasmanında.

İlk yarının büyük bölümünde her yönüyle üstün olan taraf Evkur Yeni Malatyaspor’du. Öyle ki, 20 dakika geride kalırken 5 korner kullanırken evsahibi Fenerbahçe’nin ne korneri ne de pozisyonu vardı.

Aslında Volkan Demirel’le maça başlayarak önemli bir tercih yaptı bence Sayın Aykut Kocaman. Büyük ihtimalle daha maçın ilk çeyreğinde Khalid Boutaib ve Mina’yla 2-0 öne geçerdi Erol Bulut’un takımı eğer Kameni kalede olsa dün. Ama Volkan Demirel öyle 2 kurtarış yaptı ki, Fenerbahçe 30. dakikadan sonra Fenerbahçe olduğunu hatırlamak mecburiyetinde kaldı.

Bir antrenör takımı göze hoş gelen futbol oynamayabilir, bu anlaşılır bir şeydi. Ama antrenör takımı bu adar uzun süre reorganize oynayamaz, bu kadar top kaybıyla, bu kadar geriye yaslanmaz diye düşünüyorum. Zaten bu yüzden de Giuliano uzunca süre kaybolup gitti sahada. Brezilyalı yıldız kalitesini maçın son dakikalarında ancak ortaya koyabildi ve bunu uzatmalarda da sürdürdü. Bence bu farkı ve değişimi yaratan da Alper’in oyuna dahil olmasıydı. Pas trafiğini yapmak ve ayarlamakta, golü bulmakta ne kadar ehilse Giuliano, bütün bunların ortaya çıkmasında da o kadar pay sahibidir doğrusu Alper Potuk.

Sonuç olarak haz vermedi oynadığı oyunla Fenerbahçe. Ama çok önemli bir deplasmanda 3puanla dönerek şampiyonluk şansını devam ettirdi. Hem de 2 hafta üst üste aldığı mağlubiyetlerle bir hayli camia topyekun demoralize olmuşken.

YORUM YAZ