MENÜ

Kadıköy'de işi bitirir!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse Fenerbahçe maça iyi başladı. Edin Dzeko önderliğinde Olimpiyakos'un kalecisini kokutan şanslar da yakaladı tensilcimiz. Ama son vuruşlarda başarılı olamadı İrfan Can ile Edin Dzeko.
Ne yazıkki 10 dakika bile sürmedi Fenerbahçe'nin bu üstünlüğü. Giderek özgüven, konsantrasyon ve koordine olmak dibe vurdu sarı lacivertlilerde. Dolayısıyla için içine Çağlar'ın kalitesine yakışmayan basit pas hatası da girince çok şekilde öne geçti evsahibi takım.

Doğrusu bu seviyede bir takıma yakışmayacak olumsuzluklar cansıkıcı. Hele kendi ceza sahası cıvarında böylesi hatalar, çoğu futbolcumuzdaki çevre görüşü ve konsantrasyon eksikliği anlamak ise çok zor benim açımdan. Dolayısıyla bu zaaflar ikinciyarıda da sürünce Olimpiyakos maçı 3-0 yaptı.

3-0'dan sonra Fred ve İsmail Yüksek'i oyuna aldı İsmail Kartal. Bu iki oyuncunun oyuna dahil olmasıyla birlikte Fenerbahçe kalitesini göstermeye başladı ve bu kez Olimpiyakos paniklemeye başladı. Önce Osayi Samuel'in yarattığı penaltıyı gole dönüştüren Dusan Tadiç'in, sonra da sakin ve akıl dolu dokunuşuyla İrfan Can Kahveci bir anda fark bire idirdiler. Aslında üçüncü golü atacak şansı da yakaladı Fenerbahçe ama maalesef olmadı.
Edin Dzeko, sahanın her tarafında rakibe soluk aldırmayan Symanski, Ferdi oyuna dahil olduktan sonraki Tadiç, İrfan Can ve sonradan oyuna dahil olan Fred ve İsmail çok oynafılar.
Peki, bu skor kötü mü? Elbette hayır. Ancak, Miha Zajc ve Kruniç yerine Fred ve İsmail Yüksek'le maça başlasa pekala galiyetle ayrılırdı KARALSKAKİS Stadı'ndan Fenerbahçe.
Sahi, madem oynayacak durumdaymış bu iki önemli futbolcu, neden 60 küsür dakika yedek kulübesinde oturuldular çok merak ediyorum.

YORUM YAZ