MENÜ

Lider dönüyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe ilk yarıda bariz şekilde üstün oynadı. Neredeyse takımın yarısı şut çekti rakip kaleye. Öyle ki, Antalyaspor ancak kırkıncı dakikada şut çekme şansı bulabildi.

Haberin Devamı

Ancak başta Samatsa olmak üzere üzere son vuruşta beceri ve zamanlama sorunu yaşadı sarı lacivertli dolayısıyla ilk yarıda golsüz bitti.

Jahovoc yetenekli ama iyi niyetli değil, hatta spor ahlakı da zayıf. Gustavo'nun kendisine dokunmasında kurşun yemiş gibi kıvranıp durdu, beklediği gerçekleşmeyince akabinde Serdar Aziz'e tasarlayarak tehlikeli faul yaptı ve VAR'in müdahalesiyle kırmızı kartla sahayı terk etti.

İkinci yarıda da oyunu görse eden taraf Fenerbahçe'ydi. Zaten çok geçmeden de aradığı golü buldu.

Ancak eksik kalmış rakip rehavet yüklemiş olacak ki, çok amatörce bir daha kontrolüyle dünya starı Podolski'nin usta vuruşuyla kalesinde golü gördü sarı lacivertli ekip.

Gerçek şu, çok farklı kazanabileceği maçı zar zor kazandı Fenerbahçe.

Şüphesiz, Antalyaspor'un dirençli oyununun yanında direkler de hatırı sayılır rol oynadı skorun artmamasında.

Haberin Devamı

Gustavo'nun müthiş şutu ve Perotti'nin kafasında resmen panter kesildi direkler. Yani futbol şansı yanında değildi dün akşam.

Doğal olarak çok farklı kazanacağı kadar pozisyon bulduğu maçı zar zor kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak döndü Etol Bulut'un öğrencileri Antalya'dan.

Ha, Perotti deyince biraz düşüneceğiz galiba artık. Penaltı yaptırması da penaltıyı kullanması da akıllardan asla çıkmaz sanırım yıllarca. Çok klas gerçekten Arjantinli, tıpkı Podolski gibi.

Erol Bulut adına yapabileceğim tek eleştiri Nazım Sangare'yi oyuna almaması.

Bahattin Şimşek'i kutlarım Sınan Gümüş'e kırmızıyı çıkardığı için. Çünkü, Sinan biraz "bitirim" çocuklar gibi dokundu hakeme.

YORUM YAZ