MENÜ

Kazanmayı unuttu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kjaer yoksa vay haline, resmen şefsiz bir orkestraya dönüşüyor defans bloğu Fenerbahçe’nin. Volkan Şen yetenekli bir futbolcu. Ama oyun ve taktik bilgisi yerlerde sürünüyor. İsmail Köybaşı ise Caner Erkin’in gölgesi bile olamadı şu ana kadar.

Hoş, dün akşam eskisine oranla daha bir iştahlıydı sarı lacivertliler. Altını çizmesek ayıp olur. Kanımca bu farkı yaratan da Josef de Souza’sız orta sahanın oyunun ofansif yönünde biraz daha pozitif bir sıçrama yapmasıydı.

Ancak bu istek ve iştahı skora yansıtacak uyum, organizasyon ve özgüven sorunu var Fenerbahçe’nin maalesef. Sow pas tutmuş, Volkan Şen’in ayakları birbirine fazla dolandığı için saman alevi oluyor genellikle. Ozan Tufan…O da başlı başına bir paragraf. Bir oyuncu ancak bu kadar yaşını, misyonunu inkar edebilir her halde.

Advocaat mı? İnanamıyorum bu Advocaat’ın bildiğimiz o Advocaat olduğuna. Volkan Şen, Sow değişikliği bu kadar geç mi yapılır? Ayrıca geriye gitmeyen futbolcu yok neredeyde Hollandalı teknik direktörle.

Peki isyanın, direnmenin ve gidişatı değiştirmenin öbür adı Alper Potuk mu yani oyundan alınacak oyuncu? Takımı elektriksiz bırakmak denir buna bence. Ve maalesef bunu yaptı Dick Advocaat dün akşam.

Tabii, bu kadar yanlış bir araya gelince de doğal olarak kazanamadı Fenerbahçe ve kazamayı unuttu. Hayır, eksiği var elbette Fenerbahçe’nin. Ama, şunu anlayamıyorum, Gaziantepspor, Kasımpaşaspor, Alanyaspor veya Adanaspor’da daha mı vasat bir kadro var elinde Sayın Advocaat’n ki, habire yakınıp duruyor?

YORUM YAZ