MENÜ

Kararlı şekilde geliyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarı boyunca hızlı oynamak adına aşırı derecede telaş yaptı Fenerbahçe. Oysa şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncuları buradaki ayrıntının farkında olmalı, öyle değil mi? Gerçeği söylemek gerekirse Volkan Demirel ve Neustader hariç hemen hemen tüm sarı lacivertli oyuncular ilk 45’te telaşın elinden yakasını kurtaramadı maalesef.

En telaşlı da Mehmet topal’dı sanırım. Kolay değil tabi. Kendisi de bu sezon ne kadar gerilediğinin bilincinde olduğu için kişilik savaşı veriyor adeta. İnsani bir durum bence. Doğal olarak çoğu sarı lacivertli futbolcu kalite ve yeteneğinin karşılığı olan performansı sergileyemedi ve deyim yerindeyse ilk yarıda tam bir düşkırıklığı yaşattılar.

Dolayısıyla üretemedi Fenerbahçe ilk yarıda ve neredeyse tehlike bile yaratamadı ilk yarıda Aykut Kocaman’ın öğrencileri.

İkinci yarıda Şener’i kenara alıp Valbuena’yı sahaya sürdü Sayın Kocaman. Bence doğru bir tercihti. Çünkü Şener çok silik kaldı oyunda kaldığı sürenin tamamında.

Valbuena’nın kariyeri ve yeteneğine kimse dil uzatamaz. Yeter ki, bu özelliklerini takım aidiyetini gözeterek sahada vizyona koysun.

Nitekim eskisi kadar topla birbaşına sohbete dalmıyor, arkadaşlarının kendisinden beklentilerini çöpe atmıyor artık.

Zaten bu minik değişim bile onun takımına ne büyük katkılar sunabileceğini ispatladı dün akşam Karabükspor maçında. Önce tribünlerin tepkisini heybesinde taşıyan Mehmet Topal’a asist yaptı, sonra da 76’da o nefis golü attı Fransız futbolcu.

Ve ilk yarınını tamamında bocaladığı bir maçı Valbuena’nın büyük katkısıyla kazanarak kararlı şekilde zirve yürüyüşünü sürdürdü Fenerbahçe bu galibiyetle.

YORUM YAZ