MENÜ

Huzur bize uzak!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beddua almışız sanki. Yeryüzünün görüp göreceği ender liderlerden Mustafa Kemal “Yurtta barış, cihanda barış” dememiş gibi dışarıda komşularımızla içerde de birbirimizle kavga etmekten bıkmıyoruz.

E tabii, spor ve futbolun aktörleri de farklı davranmıyor yazı ki. Mesela Sayın Aziz Yıldırım… Aykut Kocaman ve Ersun Yanal gibi işlerini bilimsel yöntemlerle yapan, camia ve rakipleri ezberlemiş birinci sınıf iki teknik adamla sudan bahanelerle ayrılık yaşa. Sonra da kulüp tarihinin en pahalı kadrosunu götür ikinci sınıf bir hocaya teslim et.

Olacak iş değil yani. Sanki kurum ve camialarımızı temsil edenlerin yükümlülüğü bize haz değil de azap yaşatmakmış gibi.
Volkan Demirel’in verdiği demeçlerle sahadaki performansı birbirinin tekzibi adeta. Kalesine gelen üç topun ikisini içeri alıyor. Ya Volkan Şen’e ne demeli. En olgun çağına geldi, hala basit ve yararlı oynamayı öğrenemedi. Sevgili Volkan, yel değirmenleriyle savaşma, kendini gereksiz yere yorma artık ne olur,

Bu kadar paydaşın sorumluluğuna sırtını döndüğü yerde hakemler de pek farklı davranmıyor maalesef. Bunun en canlı örneği pazar günkü Fenerbaçe-Kayserispor maçının hakemi Serkan Çınar’dır. 37. dakikada Wellliton’a yapılan harekete faul çaldı. Söyleyecek sözüm yok, zira taktiridir. Ancak eğer bu faulse, bu pozisyonun doğamsına yol açan Stoch’a yapılan 30 saniye önceki hareket iki kere fauldür. Tanrım bizi beterinden korusun, ne diyelim.

YORUM YAZ