MENÜ

Hiç yakışmadı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Skor üretmek ve amacınıza ulaşmak için top sizde olacak, bu tartışılmaz. İyi de yüzde altmışa varan bir oranla topa sahipsiniz, ama üretemiyorsunuz işte. Çünkü top sizdeyken oyunun merkezinde ve forvet arkasında futbol zekasına sahip yetenekli oyuncu. hatta oyuncularınız olacak. Bu hayati eksikliğinize organize olmak sorunu da ulanınca işiniz ya Allah’a ya da rakibin büyük hatalarına kalıyor maalesef.

Mehmet artık ciddi şekilde düşüşte. RVP “püf” dense rüzgarda uçuşan sarı yaprağa dönüşüyor. Ozan’ın hem özgüven hem de kilo sorunu var. Dirar ve Alper’in devamlılık sorun devam ediyor.
En önemlisi “kilit” konumundaki oyuncular maçın önemli bölümünde kayıplara karışıyor. Dolayısıyla top kayıpları hat safhaya varıyor, takım oyununun kıyısına varılamıyor. Takım oyunu vasatı bulamayınca, iş bireysel başarıya kalıyor. Maalesef, şu anda bu takımı şimdilik Valbuena dışında bir tık yukarı çekecek ikinci futbolcu yok. Takım savunması konusunda ise “Köy takımı” denilen şu Vardar’ın bile gerisinde Fenerbahçe.

Tamam yeni takım, yeni hoca, yeni bir oyun anlayışı. Eyvallah. Zamana ihtiyaç var, ona da tamam. Ancak, bütün bunların da ötesinde sorunu sarı lacivertlilerin.

Çünkü Sayın Aykut Kocaman da dahil tepeden tırnağa kendisini, oyun anlayışını, kadro mühendisliğini gözden geçirmek zorunluluğu var Fenerbahçe’nin.

Düşünün, skor üretmek zorunluluğu söz konusu ve dakika 80 ama Ozan Tufan serseri şut çekiyor.

Sonuçta maalesef iki maçta da kaybederek Avrupa kupalarına veda ediyor Fenerbahçe. Benden söylemesi, eğer ciddi özeleştiri yapılıp gerekli önlemler alınmazsa, bu gidişat lige de yansır.

YORUM YAZ