MENÜ

Herkes formsuz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkandan hocaya kadar büyük bir formsuzluk yaşanıyor Fenerbahçe’de. Kaç maçtır en formsuzu da Giuliano maalesef. 10 numarası bu denli aksayınca, Valbuena belenen katkıyı veremeyince ve Mehmet Ekici de yaklaşık 80 dakika yedek kulübesinde unutulunca organizasyon sorunu tavan yaptı. Ve gene maalesef maçın son yarım saatinde şiddetle gole ihtiyaç olduğu halde çokça top şişirdi seyircisi önünde yazık ki.

İlk yarıda golü yiyene kadar ve golden sonra da uzun süre tek şut atamadı rakip kaleye, olacak şey mi bu şimdi?

Hoş, tek formsuz Giuliano da değil. Fenerbahçe’nin sol beki Hasan Ali kaleciyle karşı karşıya golü atamıyor yetenek sorunundan ötürü ama elindeki iki üç yetenekli futbolcudan biri olan Mehmet Ekici’yi ikinci 45’te sahaya sürmüyor Sayın Kocaman.

Tamam, Akhisar öteden beri ters geliyor Fenerbahçe’ye. Ama bu kadar uzun süre organize olamamak ve iç sahada bu denli çok puan kaybı yaşamak bu tür mazeretlerle izah edilemez her halde. Kadro zafiyeti, hakem hataları veya şanssızlık örtmeye yetmez bu kadar olumsuzluğu bence.

Misal, şampiyonluk mücadelesinin bu evresinde Alper Potuk ve takımın kaptanı Volkan Demirel’in amatörce kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmeleri olacak şey mi? Milyon dolar karşılığında çalışan futbolcuların profesyonellik anlayışlarının ve İdari ve teknik yönetimin politika ve davranışlarının sorunlu olduğu aşikar değil mi?

“Fernandao’ya yapılan penaltı verilse böyle mi olurdu?” dediğinizi duyar gibiyim, ama size katılmıyorum. Çünkü maçı kazanacak kadar oynamadı Fenerbahçe, Sayın Aykut Kocaman hem doğru on birle maça başlamadı hem de gerekli müdahaleleri zamanında yapmadı ve aksine Akhisar 3 puanı hakeden taraftı bence.

Hakemlerin Mustafa Yumlu’ya dikkat etmelerini öneriyorum. Sporcu ahlakını içselleştirdiğine inanmıyorum. Rakibi töhmet altında bırakmak ve hakemi aldatmak için hep fırsat kolluyor, sporcuya yakışmayan hinlikler yapıyor ne yazık ki!

YORUM YAZ