MENÜ

Hazır değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evet, maalesef hazır değil Fenerbahçe. Oyuncularla da sınırlı üstelik bu hazır olmama durumu. Zira teknik heyeti de kapsıyor bu olumsuzluk.Üst düzey bir takıma yakışmayan zaaf ve eksiği çok anlayacağınız Fenerbahçe’nin. Ama,en büyük zaafı birinci bölgedeki yetersizlik ve dikkatsizliktir bence. Bunun yanına konsantrasyon eksikliğini de koydunuz mu, Burak’tan o gölü yemenin nedeni kendiliğinden ortaya çıkıyor zaten.

Aykut Kocaman’ı bazen anlayamıyorum.Van Persie’nin bir türlü kalitesine yakışanı yapamamasının kendisinden kaynaklanan nedenleri var… Eyvallah..Yaşlı, müzmin sakat ve dolayısıyla da maç ve kondisyon sorunu var. Ama, tek neden bu değil ki. Misal,orta sahadan gereken kalite ve sayıda pas da alamıyor Hollandalı yıldız.

Peki, bu durumda Gıulıano kenarda otururken RVP’yi oynatmanın esprisi ne Tanrı aşkına? Üretken değil şu haliyle ve vasatı bile bulamıyor iki sezondur. O halde bu ısrar neden?

Orta sahasın yeterince üretememesi problem tabi. Ama defanstaki zafiyeti de az değil hani Fenerbahçe’nin. Dolayısıyla bu zafiyeti giderebilmenin olmazsa olmazı haline geliyor oyunun merkezindeki kaliteyi yukarı çekmek. Yani, Gıulıano ve hatta Aatıf şart artık bu Fenerbahçe’ye. Hele de Diar bu kadar yetersizken bu haliyle.

Fenerbahçe’nin yediği ikinci gol de savunmanın yetersizliğinin eseri. Roman, resmen rakibine pas verdi. Bütün bunlar da kadro mühendisliğindeki zafiyete götürüyor bizi. Kjaer’i satarken o bölgede doğacak kocaman boşluğu ve yetersizliği görememek başka türlü açıklanmaz her halde.

YORUM YAZ