MENÜ

Galatasaray hak etti

Abone Ol Google News

İlk yarıda üstün olan taraf Galatasaray'dı. Beşiktaş golü yiyene kadar doğru dürüst top bile yapamadı. Bunun ana nedenlerinden biri Salih Uçan'ın benimsediği oyun anlayışıydı. Basit oynamıyor Salih bir türlü. Rosier'in erken sakatlanması talihsizlikti Beşiktaş adına.

Haberin Devamı

Galatasaray ilk yarıda tam 7 korner kullandı, ama sadece bir gol çıktı bu baskı ve üstünlükten. İcardi'nin golü çok güzeldi, ama Cenk'in golü de en az o kadar güzeldi. İcardi'nin golünde Barış Alper'in zor pozisyonda yaptığı asistde alkışlık türdendi bence. Ama Barış sonrasında pek etkili olamadı gerçeği söylemek gerekirse.

Sadece ilk yarıda en az 3 sarı kartı atladı Halil Umut Meler. Boe'nin sertliği abartmasına uzun süre izin verdi. 41'de Mertens'in Gedson'a, 45'te Cenk Tosun'un Mertens'e yaptığı faüller kesinlikle sarı kartı gerektiriyordu misal.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Şenol Güneş'in öğrencileriydi. Ama golü bulan Okan Buruk'un takımı oldu. Oliveira'nın güzel ortasını çok şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderince usta golcü Mauro İcardi, Galatasaray birkez daha öne geçti.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse yeniden öne geçtikten sonra son 10 dakika dışarda tutarsak üstün olan ve daha iyi oynayan taraf Galatasaray'dı dün akşam. Üçüncü, hatta dördüncü golü bulmak şansını bile yakaladı sarı kırmızılılar. Ama girdikleri pozisyonlar biraz beceri eksikliği ve biraz da direklerin devreye girmesiyle golle sonuçlanamadı.

Galatasaray'da Mertens, İcardi, Oliveira ve Rashica en iyiler olarak öne çıktılar. Beşiktaş'ta ise Gedson ve birazda Tayfur Bingöl dışında maçın önemine yakışan bir performans sergileyen futbolcu pek olmadı. Dolayısıyla daha iyi oynayan taraf maçı kazandı dün akşam.

75'te Necip'in Torreira'ya yaptığı hareket kartlıktı, nitekim Halil Umut Meler avantajı uyguladı ve pozisyon bitince de sarı kartla cezalandırdı Necip'i.

YORUM YAZ