MENÜ

Fenerbahçe'ye erken uyarı!

Abone Ol Google News

Bu sezonki en uyumsuz veya ahenksiz Fenerbahçe vardı dün akşam sahada. Maalesef, eski alışkanlıklarından hala kurtulamamış Emre Mor. Şansını zorlamaya devam ediyor ne yazıkki gurbetçi futbolcu. Dolayısıyla, takım oyununu, ekip ruhunu zedeleyenlerin başında yer aldı.

Haberin Devamı

Valencia'nın sorumsuz hareketiyle daha maçın başında eksik kalınca ve kaleci Altay Bayındır, Miha Zajc ile Attila Szalai dışındakiler de vasatı aşamayınca ilk yarıyı mahküm oynamak zorunda kaldı Fenerbahçe. Hem de doğru dürüst bir tehlike yaratamadan rakip kalede.

Temaşaya yer var futbolda, ama fantezi için aynı şeyi söylemek tek kelimeyle fantezi olur. Elbette böylesi geniş ve kaliteli kadroda rotasyona başvurması doğaldır Jorge Jesus'un. Ancak, üstüste iki maç bile yanyana oynamamış futbolcu gurubunun bu kadar kısa sürede uyum yakalamasını ummak ve kariyerinin sonuna gelmiş, yaşı kemale ermiş Valencia'nın deyim yerindeyse rotasyonun dışında tutulması... İşte burada soru işaretleri üşüşüyor kafama.

İkinci yarıda da değişikliklere rağmen geride kalan haftalardaki görüntüsüne dönemedi bir türlü sarı lacivertliler, hem de Konyaspor da bir kişi eksilmişken.

Haberin Devamı

Muhammet Demir'in golünde oluşan zincirleme uyku hali ise Fenerbahçe ve Jorge Jesus adına çözülmesi gereken acil bir problemi gözümüze soktu resmen.

Açıkçası, bu yenilgi hem Sayın Jesus hem de Emre Mor başta olmak üzere başdönmesi yaşayan futbolcular adına erken gelen bir uyarıdır bence. Maçın tamamında (Altay Bayındır ve bir iki arkadaşı hariç) futbolun gereklerini, takım oyununu, kalite ve misyonlarını saha kenarında bırakarak oynayan futbulcu gurubu adına deyim yerindeyse tam bir musibet olsa gerek kanımca.

YORUM YAZ