MENÜ

Farkı Bahadır ve Dzeko engelledi!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe geriye düşene kadar öyle ahım şahım bir üstünlük kuramadı Ankaragücü karşısında. Penaltı kararı kesinlikle doğruydu. Livakoviç müdahalede geç kaldı maalesef. Aslına bakarsanız hiç de gerekli olmayan zamansız bir çıkış yaptı Hırvat kaleci ve o ana kadar ciddi bir tehlike yaratamamış rakibe ikramda bulundu deyim yerindeyse.

Tolga Ciğerci'nin penaltıdan gelen golüyle geri düşünce pabucun pahalı olduğunu anladı ancak sarı lacivertliler. Dolayısıyla daha konsantre ve iştahlı hücum etmeye başladılar. Bunda Ferdi Kadıoğlu ve Mert Müldür'ün hücuma hücumun bir parçası haline gelmelerinin büyük rolü vardı.

Cengiz Ünder'in ilk golünde komple hatası vardı Ankaragücü savunmasının. Çünkü, Cengiz'in büyük ihtimalle orta yapmak için ceza sahasına gönderdiği top şapkadan çıkan tavşan örneği Fenerbahçe'nin beraberlik golüne dönüştü.

Haberin Devamı

Cengiz'in ikinci golü de bahsedilmeyi hak eden bir gol. Önce Dzeko kaleciyle karşı karşıya golü atamadı, dönen topu bu kez müsait olduğu halde Tadiç gole dönüştüremedi, derken defanstan seken top Cengiz'in önüne düştü ve o da kendisinin ve Fenerbahçe'nin ikinci golünü atarak gecenin kahramanlarından biri oldu. Sonrasında Dusan Tadiç ve Ferdi Kadıoğlu'yla farkı arttıracak fırsatlar da yakaladı sarı lacivertliler ama kalesinde devleşti Ankaragücü kalecisi Bahadır.

Farkı arttıracak pozisyonları ikinci yarıda da yakaladı Fenerbahçe. Ama bu kez de Edin Dzeko farkı engelledi. İkinci yarının hemen başında peşpeşe net üç tane gol kaçırdı Boşnak futbolcu. Yazık, gerçekten Dzeko'ya da yazık. Sayın İsmail Kartal, Dzeko'da ısrar ve Batshuayi'yi yok saymak konusunda neden bu kadar tutucu davranamıyor, anlayamıyorum. Oysa, biraz dinlense Dzeko tekrar güç kazanacak ve biraz fazla maç oynasa Batshuayi'nin gol melaikeleri daha da güçlenecek büyük olasılıkla.

Haberin Devamı
YORUM YAZ