MENÜ

Fener, Bolu'da yüz kızarttı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Boluspor karşısında adeta “Bizim burada ne işimiz var” dercesine oynadı. Maça hızlı başlayan, Andre Santos liderliğinde sağlı sollu ortalarla oyun üstünlüğünü ele geçiren Bolu, bu çabasının karşılığını 14’te Burak Asan’ın orta sahadan attığı müthiş aşırtma golle aldı: 1-0. Tabii bu golde öne çıkan Volkan’ın büyük hatası da vardı. 25. dakikada savunmanın arkasına sarkan Aatif, skora dengeyi getirdi: 1-1.

İlk yarı 3-1


31’de bu kez sahneye Andres Santos çıktı. Sambacı, eski takım arkadaşı Volkan’ı ceza sahası dışından yaptığı Alex’vari bir vuruşla avladı: 2-1. 45’te Onur Topal, Burak’ı düşürdü, hakem Özgüç Türkalp ‘penaltı’ dedi. Sefa Yılmaz topu ağlara gönderdi: 3-1. Aykut Kocaman, ilk yarıdaki kötü futbolun ardından Fernandao, Giuliano, Valbuena gibi yıldızlarını sahaya sürdü. Ancak değişen bir şey olmadı.

Bolu gol olup yağdı

52. dakikada gelişen Boluspor atağında soldan yapılan ortaya arka direkte düzgün vuruşla tamamlayan Guido Koçer, farkı 3’e çıkarttı: 4-1. 80. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Fernandao takımını umutlandırdı: 4-2. Ancak 83’te Mutlu Güler, farkı yine artırdı: 5-2. 86. dakikada Fenerbahçe bir şok daha yaşadı, Emre Gültekin fileleri sarstı: 6-2. Milli arayı boş geçmemek için Bolu’ya giden Fenerbahçe, tarihi bir hezimetle İstanbul’a döndü.

YORUM YAZ