MENÜ

Al sana Uluslar Ligi!

Abone Ol Google News

Artık insanoğlu bir trenin raydan çıkması gibi, bilinmezliğe doğru gidiyor. Zengini fakiri, siyahı beyazı, Amerikalısı, Asyalısı... Hiç fark etmiyor. Herkes ama herkes daha çok tüketmek, her şeye daha fazla sahip olmak istiyor.

Haberin Devamı

Cehalet bize virüsün Çin'den geldiğini söylüyor. Tek suçlu Çinliler! Değil! Hayvanlara yapılan tüm zulümler, komşuya, yakınlara, arkadaşlara, sadece hava atmak için taa başka kıtalardan getirilen hayvanlar ve çektikleri acılar yaklaşık 50 senedir hiçbirimizin umrunda değildi!

Al sana daha çok takım, daha çok maç!

Peki futbol farklı mı? Daha çok takım, daha çok maç, daha çok TV hakları ve tabii ki para! Sonucu gördük! Futbolda para yok muydu? Hem de çok vardı! Ama yetmedi!

Uluslar Ligi diye bir saçmalık çıktı. İnsanlar artık milli maçları izlemiyor. İzlemek istemiyor. İstisnalar dışında sıkıcı geliyor. Çünkü çok fazla var! Ve daha çok maç uğruna, futbolla alakası olmayan ülkeleri de sisteme katmak uğruna, bu saçmalıkları yaşıyoruz. Uluslar Ligi hazırlık maçlarının yerini alacaktı. Bu hafta içi Hırvatistan'la hazırlık maçı yaptık! Ki Hırvatistan ve Türkiye halı sahada maç yapsa izlenir. Ancak UEFA ve FIFA, para basan bankalar gibi maç basıyor! Daha çok maç oynandıkça insanlar kaçıyor!

Haberin Devamı

Ne oldu sonunda? Milli takımlar bu hiçlik uğruna koronavirüse teslim oldu. Dünya sokağa çıkma yasaklarını tartışırken, futbolun patronları dünyadaki tüm futbolcuların kıtalarını değiştirdiler. Her yerden korona pozitif test sonucu fışkırıyor.

Basketbol? Euroleague'de çift maç haftası var! Sebep? Yetmiyor!

Koronavirüs aşısını bulduk diyelim, yarın da herkes iyileşti! Sonra ne olacak?

Başka bir gezegene gitmemize en az 100 yıl gibi bir süre var. Korona ise yeniden uyanmak için sadece 2 ay bekledi!

YORUM YAZ