MENÜ

Fernando Santos'la erken final...

Abone Ol Google News

Beşiktaş, oyun olarak büyük takım görüntüsünden yine uzak olduğu bir karşılaşmada dramatik bir şekilde Sergen Yalçın'lı Antalyaspor'a evinde kaybetti. Fernando Santos, kendisinden beklenen dokunuşu yapmak bir kenara, takımdaki mental yıkımı daha da derinleştirdi. Ligde peş peşe alınan üçüncü yenilgi, Portekizli hocayı beklenen sona bir adım daha yaklaştırdı. Artık şunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz ki Santos'un gelecek sezon takımın başında olmama ihtimali, olma ihtimalinden fazla. 11 lig maçının 9'unun ilk yarısında gol bulamayan bir takımın hocası, değil Santos, Jose Mourinho bile olsa kalamaz. Beşiktaş bu sezon Türkiye Kupası'nı kazansa bile; önceliğini gol yememek olarak belirleyen, ilk yarıları adeta çöpe atan, hücum hattında elinde kaliteli isimler olmasına rağmen skor üretememe sorununu çözemeyen Fernando Santos'la sezon sonu erken final yaşanır.

Haberin Devamı

Mental yorgunluk var

Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy'un gol kaçırma yarışına adeta isyan ederek bireysel yeteneklerini ortaya koyan Ernest Muci ve Milot Rashica ikilisi, Arnavut inadıyla ikinci yarıya başlayıp farkı indirdi ama yeterli olmadı. Kaptan Mert Günok'un üstün gayretleriyle kazandırdığı penaltının başına geçen Rashica, bir daha denese belki de 10'uncu denemesinde başarabileceği bir şekilde atış sırasında topa iki ayağıyla değerek golü harcadı. Bu durumu şanssızlıktan çok mental yorgunluğa bağlıyorum.

Haberin Devamı

Başkan gerekeni yapacaktır

Başkan Hasan Arat, bu sezon peş peşe hoca denemeleri yapıp başarısız olan Siyah-Beyazlı kulüpte lig bitimine kadar Fernando Santos'la yoluna devam etmeyi planlıyor. Ancak takımdaki kötü gidiş, camianın yavaş yavaş gelecek sezon için de umutlarını kaybetmeye başlaması sonrasında Başkan Arat da gerekeni yapacaktır.

YORUM YAZ