MENÜ

Tehlike çanları

Abone Ol Google News

Anadolu Efes'te alışık olmadığımız görüntüler devam ediyor... 'Son şampiyon' dedik, 'Sezon başı biraz rehavet olabilir' dedik, 'sakatlıklar var, takım düzelir' dedik ama günler geçiyor değişen bir şey yok Anadolu Efes'te... Hala toparlanacak, tırmanışa geçecek zaman var ama o gözü kapalı, birbirlerinin nerede duracağını bildikleri, ezbere oynadıkları basketboldan eser kalmamış. Birbirlerinden tamamen kopuk bir duruş sergiliyor Lacivert-Beyazlı basketbolcular... En önemlisi tepki vermiyorlar.

Haberin Devamı

Zenit, iki yıldır gelişen, beraber oynayan, düzen içinde hareket eden bir takım. Disiplinli oynuyorlar. Onları yenmek çok kolay değil. Ama Zenit gibi bir takıma karşı kendi evinde 25 sayı geri düşmek de akıl alır gibi değil... Son 15 dakika biraz da hakemlere kızgınlıktan isyan bayrağını çekti Efesli oyuncular. Savunma yapmaya çalıştılar ama hücumda tamamen birebirlerle skor üretmeye çalıştılar.

Acilen...

'Acaba oluyor mu?' dedik ama bu seviyelerde 25 sayı geriden gelip kazanmak küçük çaplı bir mucize gerektirir... Tabii ki olmadı. O 3 yıldır gözü kapalı oynadıkları 'Efesball'u unutmuşlar. Sanki hipnoz seansına girmişler de, hafızaları silinmiş gibi Efesli oyuncuların... Çözüm yine Efes'in içinde... Kesinlikle bir uzun transferi şart. Hem de acilen... O transfer de biraz 'kumar oynamak' gibi olacak. 'Ya tutarsa' mantığı. Bu saatten sonra başka çare de yok. Çözümü yine kendi içinde bulmalı Lacivert-Beyazlıların... O güç ve potansiyel var. Geriye dönüp baktığımızda bu ekibin muazzam işler yaptığına şahit olduk. Ama zaman da su gibi akıp gidiyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ