MENÜ

Fenerbahçe rakip tanımıyor!

Abone Ol Google News

Euroleague’de Sarı-Lacivertliler tutulmuyor. Maccabi Tel Aviv karşısına üst üste 6 galibiyet alarak çıkan Fenerbahçe, İsrail temsilcisini de devirmeyi başardı. Üst üste 7. zaferini alan Kanarya Play-Off yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Haberin Devamı

Moskova’da kazanılan CSKA zaferi sonrası Fenerbahçe Beko’yu tehlikeli bir maç bekliyordu. Maccabi galibiyet sayısı olarak beklediği yerde olmasa da oynadığı inatçı basketbol, son bir ayda kazandığı Barcelona ve Real Madrid maçları ile birlikte zor bir rakipti. Maç da öyle geçti. Maccabi kaybettiği maçların çoğunda son ana kadar oyunun içinde kaldı. Dün de benzer bir mücadele izledik. Guduric’in gelmesi, Vesely ve De Colo’nun form tutması, Pierre, Melih, Eddie, Brown ve Ahmet’in rollerinin iyice belirlenmesi sonrası Fenerbahçe müthiş bir ivme yakalamıştı. Son dönemde yaptıkları en iyi şey, doğru şutu bulmaları, asla acele etmemeleri ve savunmada maksimum performans sergilemeleriydi.

Üstüne koyarak gidiyor

Vesely’nin Brown’dan sonra en çok asist yapan ikinci ismi olması, oynamaktan ne kadar zevk aldığının da bir göstergesiydi. Bir kaç kez çift haneli farklar oldu ama Maccabi her seferinde geri geldi. Son 2 dakikada üst üste 3 top çaldılar ama vakit yetmedi. Sarı-Lacivertiler için son derece değerli bir galibiyet daha oldu. Her geçen gün üstüne koyarak devam ediyor Fenerbahçe. Perez, Bobby, O’Quin ve Barthel’in de oynamadığı bir günde!

Haberin Devamı
YORUM YAZ