MENÜ

Fenerbahçe bildiğiniz gibi

Abone Ol Google News

Çift maç haftasının ilk gününde hedefleri çok başka olan iki Türk takımı karşı karşıya geldi. Evindeki 3 maçta 90’ın üzerinde sayı ortalaması yakalayan Fenerbahçe, Darüşşafaka Tekfen karşısında da kendi istediği basketbolu oynadı, bu kez 100 sayıya ulaştı.

Haberin Devamı

Obradoviç, kazanırken bir yandan da yarın oynanacak Maccabi deplasmanını düşünüyordu. Bütün oyunculara süreyi dağıttı, 20 dakikadan fazla oynayan bir oyuncu olmadı. Bir yerde ‘aktif dinlenme’ yaptı Sarı- Lacivertliler.

Darüşşafaka, zaman zaman Fenerbahçe’yi zorlar gibi gözükse de, 40 dakikanın hakimi Sarı-Lacivertli ekipti.

İhtimali yok

Atina deplasmanında, ‘Guduriç’ten dakikaları alması gerekiyor’ dediğimiz Melih, dün de 19 dakikada 5/6 isabet oranı ile 16 sayı attı, takımın en skorer ismi oldu. Melih’in aynı konsantrasyonda devam etmesi gerekiyor.

Wanamaker ve Nunnally gitti. Guduriç’in hala gelişmesi bekleniyor. Bu durumda Melih’in istikrarlı bir şekilde skora katkı vermesi gerekiyor. İki maçtır da çok iyi gidiyor.

Darüşşafaka, 3. deplasman maçında da 100 ve üzeri sayı yedi. Bu basketbolla bırakın kazanmalarının, oyunun içinde kalmalarının bile ihtimali yok. Tamam bir sürü mazeretleri olabilir ama, en azından savunmada direnç gösterebilirler.

Haberin Devamı

Büyük katkı

Onlar adına güzel olan ve keyif aldığımız tek şey, Doğuş, Kartal, Emircan, Berk gibi genç Türk oyuncularının katkı verdiğini izleyebiliyor olmak.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te, Euroleague maçlarında tek tük Türk oyuncu sahada görebiliyoruz. En azından kaybederken, bu gençlerin gelişimini sağlarlarsa Türk basketboluna büyük katkı vermiş olurlar.

YORUM YAZ