MENÜ

Fenerbahçe beklemede

Abone Ol Google News

Vesely’den yoksun Sarı-Lacivertliler, kazanmaktan başka çaresi olmayan Real Madrid karşısında tutunamadı, maçtan farklı yenik ayrılıp ilk 4 şansını kaybetti. Fenerbahçe’nin Play-Off’a 6. ya da 7. sıradan mı gireceği bugün belli olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, son iki iç saha maçında Barcelona ve Real Madrid’e yenilince, ilk dört, yani saha avantajı şansını kaybetti. Barça maçında sakatlanan Vesely’den yoksun olan Kanarya, sezonun en değerli ismini fazlasıyla aradı. Vesely’nin yokluğunda oyuncular da maça fazla inanmamış göründü. Savunma sertliği beklenen düzeyde olmayınca Real çok rahat üçlük şansı buldu. Kaçan şutların da ribauntlarını alan konuk ekip maçı istediği tempoda götürdü.3. periyodun başlarında fark 8’e kadar inse de mola sonrası tekrar üçlük isabetler bulan Real Madrid, maçı 93-67 kazanıp Play-Off biletini kaptı.

Efes’le eşleşebilir

Maç boyu 15 top kaybı yapan, buna karşılık sadece 7 asist üretebilen Fenerbahçe’nin konsantrasyonu çok düşüktü. Bugün liderliği garanti olan Barcelona, Bayern Münih’i yenerse Fenerbahçe normal sezonu 6. bitirecek ve 3. olan Anadolu Efes’le eşleşecek. Eğer Bayern kazanırsa bu kez Fenerbahçe’nin rakibi CSKA Moskova olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ