MENÜ

Cim Bom seriye tutundu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

4 yıldır birbirlerini deplasmanda yenemiyorlardı, dün yine bir derbi klasiği yaşandı Abdi İpekçi’de. Fenerbahçe, ilk kez deplasmanda kazanmaya bu kadar yaklaşmıştı belki ama sonucu serbest atışlar belirledi. Dengede geçen, hatta istatistiklerin bile birbirinin kopyası olduğu maçta, daha iyi faul atan Galatasaray, seriye tutunmayı başardı. İki takım 41’de 19 iki sayılıkattı. İki takım 3’er üç sayı isabeti buldu. Galatasaray 21 serbest atışta 18, Fenerbahçe daha çok çizgiye gelmesine rağmen 23 atışın 16’sında isabet bulunca, final şanslarını ertelediler.

Galatasaray’da, Micov belki de sezonun en etkisiz performansını sergilemesine rağmen, Schilb, McCollum ve Davis’in 15’er sayıları ayakta kalmalarını sağladı. Atmosfer de maçın sonucuna etki etti. Sahaya yağan yabancı maddelerin ardından hakemler ve takımların soyunma odasına gidip dönmesi, Galatasaray’a yaradı. Sarı-Lacivertliler bu bölümde 7 sayı geri düştü. Udoh’un çabaları ile tekrar oyuna ortak oldular ama yetişemediler.

En büyük ceza..!

Maçtan önce ve maç boyunca edilen galiz küfürler, sahaya atılan yabancı maddeler ve yapılan 3 anons vardı Abdi İpekçi’de...

Galatasaray seyircisi, bu tutumu ile takımına bir kez daha zarar vermiş oldu. 3. anons nedeniyle Abdi İpekçi büyük olasılıkla 2 maç kapanacak. Bu sezon Uşak’ta, Trabzon’da, Karşıyaka’da 3. anons nedeniyle hakemler soyunma odasına gitmiş, disiplin kurulu bu takımlara 2’şer maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Galatasaray, bu sezonun en kritik maçını oynayacak belki yarın. Ama büyük olasılıkla taraftar desteğini arkasında bulamayacak. Yine kendine ve takımına en büyük cezayı vermiş oldu salonu dolduran seyirciler.

YORUM YAZ