MENÜ

4 numara arayışları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

A Milli Basketbol Takımımız, sorunlu bir kadro ile Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanırken, coach Ergin Ataman’ın kafasındaki en büyük problem Ersan İlyasova’nın yokluğunda nasıl bir oyun sistemi ile oynayacağı.

Dünkü Filipinler maçına Cedi Osman bu pozisyonda başlarken -ki resmi maçlarda da burada önemli dakikalar alacak- zaman zaman da Oğuz-Semih ikilisi yan yana oynadı. Bu ikili gençlik yıllarından Fenerbahçe forması altında bu şekilde oynarken yıllar sonra ilk kez ikisini yan yana görme fırsatı bulduk.

Sezonun ilk yarısını oturarak geçiren, daha sonra Karşıyaka’da oynama şansı bulan Samet Geyik de, dakika aldığı anlarda 4 numaralı pozisyonda katkı yapacağını gösterdi. Kanada ve Fransa gibi güçlü takımları geçip tarihimizde ilk kez Olimpiyat oynama şansını yakalamak istiyoruz. İşimiz tabii ki zor. En büyük favori Fransa.

Elimizde formda olan ve istikrarlı oynayan Bobby Dixon, Cedi, Sinan, Semih gibi oyuncular var. Şu haliyle çok az katkı verebilecek gibi duran Ömer Aşık’ın yanı sıra diğerlerinin de maksimum performans sergilemesi gerekecek.

YORUM YAZ