MENÜ

Yetmedi mi Melo?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kendine Pitbull diyorsun. Aslan yuvası sana yetmiyor mu? Niye ki bu sezon başı gecikmeleri. Tedavilerinde neden yurt dışı seçeneği var? Hamit ve Selçuk ikilisinin uyumu gerçekleşince birdenbire fıtığın iyileşiverdi. Hamza hocanın iyi niyeti olmasa formana bu kadar çabuk kavuşabilecek miydin? Oysa, hazır bile değildin. Sen gelince çizgiye çekilen Hamit’in göz kamaştıran formu düşüverdi. Bu sezon yine bildiğini okuyabilecek misin Melo?

Takım arkadaşlarının hepsi bu gecikmeyi hoş görüyor mu? Takımdaşlığı bozmamak adına verilen demeçler seni haklı çıkaracak mı? Hocanın gözünde yine de vazgeçilmez misin? Taraftarın sana olan sevgisi, mevcudiyetini koruyor mu? Sor hepsine Melo. Cevapsız hiçbir soru kalmasın. Gerekiyorsa gönüllerini al... Yoksa senin için zor bir sezon olacak.

Her şey senin elinde

Sırtında son şampiyonun forması var. Rakiplerin daha fazla bilenecek. Güçlü olmak, ikili mücadelelerden galip çıkmak zorundasın. Çünkü sen hafızalarda hep kazanan adamsın. Devamı gelmezse balık hafızalar ortaya çıkacak. Futbol hep süregelendir. Duraklamaya gelmez. Rakipler başarını, takım içi rekabet ise sırtındaki formayı alıverir. Futbolu değil, yalnızları oynamaya başlarsın.

Her şeye rağmen şanslısın. Bugüne kadar yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. Bu büyük camia senden vazgeçmez. Sen Galatasaray’dan vazgeçebilir misin Melo? Sonuç olarak ortada bir başarı var ve sen bu başarıya, son hareketlerinle kendin gölge düşürdün. Eğer iyi oynarsan unutulur. Kötü oynarsan hemen sezon başında bu yaptıkların gündeme gelecek. Yani her şey senin elinde bol şans!

YORUM YAZ