MENÜ

Volkan ‘Şen' şakrak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarıda en etkili oyuncu Volkan. Nani’nin şöhretiyle, sağ gösterip sol vurmak iyi fikir ama Portekizli yıldız bu kadar etkisiz olmamalı. Ağrıları Gökhan’ı zorluyor olsa gerek, bindirmeye niyeti yok. Sakatlığının nüksetmesi büyük şanssızlık. Nitekim maça devam edemedi. Durum böyle olunca Kanarya’nın sağ kanadı kırık. Volkan sol kanatta tek başına çırpınıyor.

Lokomotiv’i çufçufladık

Geri pasa şut atmak için tek gerekçe vardır; Baskı. Rakip baskı yapıyorsa topun en çabuk şekilde o bölgeden uzaklaştırılması lazımdır ki, sert vurmak mantıklıdır. Lokomotiv’in golünde Fabiano, kendine atılan geri pasında, topun dibine girse, o hızla top uçurtma olacak. Yere düşene kadar değil defans, tam tekmil bütün takım pozisyon alacak. Fakat Fabiano’nun canı geri pasına şut atmak istedi. Kendi asistinin sebep olduğu şutu tutamaması da garip. Bu kadar ikramı Samedov bile geri çeviremez. Uyuyan Lokomotiv’i çufçufladık. İkinci yarıda kendini affettiren kurtarışları da var. Fabiano maça heyecan getirmese tur zaten garantiydi.

Orta saha uçurdu

Mehmet Topal’ın golü maçı bitirdi. Ama ne gol. Topu kafayla geri aşırtırken, yönününü değiştirebilmek... Üstelik kalecinin uzanamayacağı yere. Bu dokunuşta sihir var. Şapkadan tur çıkarmak diye buna denir. Mazallah son dakikalara 0-1 geride girmek sıkıntı yaratabilirdi.

Fenerbahçeli futbolcuların Lokomotiv Moskova maçlarındaki performansı pek değişmedi. Kaleci ve defans vasat. Nani iki maçta da kötü. Van Perse iyi ama golü eksik. Volkan Şen her iki maçın da yıldızı. İlk maçta De Souza, ikinci maçta ise Mehmet Topal. Kanarya’yı orta sahası uçuruyor.

YORUM YAZ