MENÜ

Umutlar İstanbul'a kaldı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakibe niyetlenip Beşiktaş yedek kulübesine çift dalan Ersan’ın bu pozisyonda atılmaması büyük şans. Coutinho, beşlik atmayı değil de rakibi attırmayı istese Kartal, daha ilk yarıda eksik kalacaktı. Ancak Ersan kararlı. Bu pozisyonun hemen akabinde yine çift dalarak gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Defansta bu kadar sakat varken yapılacak iş mi bu. Motta’ya ne demeli. Kartal, tam oyunu dengelemiş, Veli ve Demba Ba ile pozisyon yakalamış, kendi sahanda sağ bekine havadan top atıyorsun! Topun kornere gitmesine seviniyoruz. Rakibe gitse Beşiktaş savunması hazırlıksız yakalanacak. Brezilya’da istediğin kadar yapabilirsin. Ama Avrupa futbolunda bu pasların yeri yok. Yaptığın penaltı ve gördüğün kart da cabası... Cezalı olduğuna sevinelim mi üzülelim mi ? Kıta değiştirdin sen değişmiyorsun..

Ah Atiba ah...

Beşiktaş çabuk pas yaptığında rakip kaleye kolay iniyor. Bunda Sosa’nın tekniğinin ve Demba Ba’nın futbol zekasının önemi büyük. Olcay. biraz form yakalasa sayısız gol pozisyonu olacak. Gökhan’ın bireysel yeteneği ayrı bir avantaj. Atiba’nın sürpriz öne çıkışlarını özledik. Şu sözleşmeyi imzalasa da eski formuna geri dönse. Veli çok yalnız kalıyor.

Yenilmeyecek takım değil...

Liverpool, yenilemeyecek bir takım değil. Sorun defanstaki sakat ve cezalıların çokluğu olacak. Ama ben, bu Beşiktaş forvetinden ümidimi hiç yitirmedim. Yitirmeyeceğim..

YORUM YAZ