MENÜ

‘Selçuk'lular

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Olcan’a ‘büyüyünce ne olcan’ deseler, emin olun sol bek demezdi. Bu kanat oyuncularımızı bek yapma sevdası, pahalıya mal oluyor. Süper Ligimiz’in defansı önemsemeyen oyun anlayışında bu, forvetten devşirme evlatlarımız durumu idare ediyor. Ancak uluslararası arenada sıkıntı kaçınılmaz. Tabii ki beklerin ofansa katkısı takıma ayrı bir katma değer. Hele yaptıkları bindirmeler, gol ile sonuçlanırsa tadından yenmez. Ama defansı aksatırsan elin oğlu acımaz. Ve bize her maç zor olur.

Selçuk’un bu maçtaki partneri Chedjou. Emre Çolak, Bilal ve Rodriguez daha önce ön liberoda görev yapan oyuncular. Hamit Altıntop iyileşene kadar bu arayış bitmez. Hamit’in de nasıl bir performans göstereceği muamma. Melo olsaydı, bunlar yaşanır mıydı? Hayır.

Vazgeçme Yasin...

Selçuk’a yazık değil mi? Yanında kimin oynayacağı belli değil. Üstelik sen hep aynı performansı vermek zorundasın. Allahtan Selçuk bu durumu dert etmiyor. Kaptan her daim işinin başında. “Gelene ağam, gidene paşam” diyenlere inat, görevini yapıyor.

Yasin’in hareketliliği karşılığını bulmuyor. Podolski ve Sneijder’in isteksiz oyunu bu avantaja gölge düşürüyor. Biraz istekli olsalar, boşa çıksalar, top alıp verseler, dinamik bir üçlü oluşturmak işten bile değil. Yasin şimdilik tek başına. Son pasları gecikince tepki de var. Bu iyi niyetin mutlak karşılık bulacak. Vazgeçme Yasin.Kazaklar’la beraberliğe sevinelim mi, üzülelim mi bilemedik. Bilen varsa söylesin.

YORUM YAZ