MENÜ

Ruh ikizi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tottenham maçının iyisi Necip’in ilk 11 başlamaması, Bilic’in bu maçı da kazanmaya çıktığının göstergesi. Zira, Atiba ön liberoda yalnız. Oğuzhan, katkı sağladığında Sosa ile mükemmel işler yapıyorlar. Kesinlikle birbirlerinin alternatififi değil aksine ruh ikizi gibiler.

Ayağa pas yaptığında Beşiktaş oyunu istediği gibi yönlendiriyor. Oyunun hakimiyetini eline geçirip dilediği kadar gol pozisyonu yakalayabiliyor. Kartal, girdiği pozisyona göre gol istatistiğini yükselttiğinde her maçı farklı kazanır.

Son düzlük...

Sezon başında sağ bekte yaşanan sıkıntı sol beke sıçradı. Ne Motta ne de İsmail beklenen performansı vermiyor. Atınç’ın bu maçtaki performansı Beşiktaş’ın devre arasında yapacağı transfer için belirleyici değil. Muhammet’in yokluğunda Antepspor forvetsiz oynadı. Mustafa ve Gökhan’ın da Kartal’ın defansını çok zorladığını söyleyemeyiz.

Uzun lafın kısası, Kartal devre arasında bir sağ bek, bir stoper, bir de sol bek almak zorunda. Yoksa 3 kulvarda değil, iç kulvarda kalabiliriz. Son düzlükte de zorlanırız. Gaziantepspor 4 maçtır kayıp. Şehrin takımına olan bu ilgisizliği üzücü.

Bölgenin tek takımı olan Kırmızı-Siyahlılar’ın desteğe ihtiyacı var. Maddi-manevi katkı gelmezse Süper Lig’deki rekabetin dışında kalabilirler. Artık oyuncu satmak değil, gençleri kazanmak amaç olmalı. Bu amaçta da Okan Buruk doğru tercih.

Bu kadar eksik, camiayı kaygılandırıyordu. Ama Bilic ve talebeleri ısrarla ‘Bizim eksiğimiz yok, fazlamız var’ diyorlar. Sakatlar iyileşince de rekabet tavan yapacak. Kartal her yerde lider...

YORUM YAZ