MENÜ

Öyle düşünsünler!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Deplasmanda attığı için golü daha değerli olan Lazio, avantaj sağladığını düşünebilir. Düşünmelerinde yarar var. Türk takımları son sözü söylemeyi çok iyi bilir!..

Semih’in bireysel hatalarından canı yanan Mustafa hoca çareyi onu kulübede oturtmakta bulmuş. Chedjou’nun özgüveninden kaynaklanan riskli oyunu da bir diğer çekince. Defansın göbeğinde Koray ve Hakan tercihinin sebebi hatayı azaltmak. Ev sahibi olmayı da avantaj olarak görmeyen hocamızın ilk 11 tercihi de oldukça defansif. Oyun mümkün olduğunca eşit götürülecek ve tur ikinci maçtaki hamlelerle gelecek. Türk futbolunun en sıkıntılı günlerinde bile ofansif oyundan taviz vermeyen Mustafa Denizli’nin bu maçtaki taktik anlayışı alışılagelmişin dışında. Kimse takımına güvenmediğini zannetmesin. Tam tersi. Hocamız Galatasaray’ın Avrupa tecrübesine her zamankinden fazla inanmış. Yeter ki bireysel hata olmasın. Moral bozukluğu yaşanmasın.
Sneijder sorun etmiyor ama
Sneijder oynadığı mevkiyi sorun etmiyor. Oynatıldığı yerin hakkını verdiği de söylenebilir. Çok daha fazlasını yapabilecekken kenarda oynatılmak performansını düşürüyor. Özgür bir Sneijder’in yapabilecekleri sınırsız. Bekine yardım etmek, fırsat bulduğunda içeri katedip şut atmak Hollandalı yıldıza yetmiyor. Yeterince fiberleyemiyor. Podolski sırtı rakip kaleye dönükken çok etkisiz. Şut atamadığı gibi arkadaşlarına pozisyon hazırlamaktan da çok uzak. Defans arkası koşuları yok. Takipçi değil. Duvar olamıyor. Tek santrforda sürekli olamaz. Part-time oynayabilir. Burak’ın gidişinin üstüne bir de genç Sinan’ın sakatlanması Cim Bom’un golcü alternatifini çok azalttı. Umut’un seyirci memnuniyetsizliğinden etkilendiği bariz belli. Çare yok. Umut kazanılacak. Biraz hoşgörü çözüm olabilir.
Tarih tekkerrür etmeli
Deplasmanda atıldığı için tabii ki Lazio’nun golü daha değerli. Rövanş için avantaj sağladıklarını düşünebilirler. Hatta düşünmelerinde fayda da var. Takımlarımız skoru korumakta pek başarılı değildir. Ama son sözü söylemeyi bilirler. Galatasaray’ın tek yapacağı tarihin yeni bir tekerrürü..

YORUM YAZ